Murgs: Sieviete iesprūda liftā; Pēc 30 dienām atklājās traģēdija

chine

Šis stāsts uzdzīs aukstus sviedrus ikvienam, kam bail no liftiem. Un, ja tev vēl nav bail, iespējams, ka pēc šī raksta izlasīšanas būs.

Kādā Ķīnas provinces daudzstāvu mājas liftā starp 10. un 11. stāvu atrasts sievietes līķis. Sieviete tur palikusi iesprostota pēc tam, kad negaidīti iestrēdzis lifts. Viņa tā arī nespēja sasniegt palīdzību, un par iestrēgušo liftu neviens nelikās zinis veselas 30 dienas.

Lifta iestrēgšanas dienā – 30. janvārī – ieradās divi tehniķi, lai apskatītu to. Viņi esot klieguši, vai kāds tajā atrodas iekšā, taču atbildi nesaņēmuši. Pēc tam, tā vietā, lai liftu salabotu, viņi tikai atslēguši elektrību un devušies prom.

Lai izlasītu par to, kā kaut kas tāds varēja notikt un kādas ir notikuma sekas, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Nav sliktu laika apstākļu, ir nepareizi izvēlēts apģērbs, automašīna un kompānija, kurā atrodies. Piekrīti? Vai esi gatavs Latvijas ziemas salam, kurš mijas slapjdranķiem? Piedalies lielākajās Rietumeiropas un Amerikas loterijās, izmantojot jauno, matemātiskajā statistikā balstīto stratēģiju – grupu spēli, sauktu par sindikātu, un esi gatavs jebkurām dabas kaprīzēm jau pēc nākošās izlozes. Reģistrējies pie licensēta loto brokera https://goo.gl/3OxSEu un jau šogad iegūsti laimestus, ar kuriem pietiks gan pirmajai iemaksai par labu auto, Ziemassvētku dāvanām tuviniekiem un kārtīgi izballēties ar draugiem Jaungada naktī.

Leave a Comment