Mūsdienīgi vidēja garuma matu griezumi dažāda vecuma sievietēm (Foto)

7. Bet vismodernākie griezumi šogad būs piksi un īsais bobs. Būtiska atšķirība piksi- plāni, filēti mati uz pieres ar it kā raustītām malām un figurālas, strikti strukturētas šķipsnas.

8.

9. Īsais bobs – karē ir stilīgs divu visekstravagantāko un sievišķīgāko frizūru miksējums.

 

Šī miksējuma unikalitātē ir tā, ka tā variatīvā daudzveidība ir tik liela, ka ļaus katra sievietei izvēlēties piemērotāko atkarībā no tērpa izvēles un izskata individuālajām īpatnībām.

10.

Ļoti drīz šīm 4 zvaigžņu zīmēm viens notikums var krasi izmainīt viņu dzīvi

11. Es esmu sajūsmā par šo variantu! Stilīgi, vai ne?

12.

13. Labs risinājums būs arī griezuma kaskāde izvēle. Tā ļaus veidot visdažādākos tēlus- sākot no biznesa lēdijas līdz romantiskai koķetei.

 

Tāpat var eksperimentēt ar ieveidošanu: veidot lokas, viļņus vai ideāli taisnus matus. Viss atkarīgs tikai no tavas gaumes un noskaņojuma!

14.

15. Lai noslēptu sirmumu, matus var krāsot un šis būs tas gadījums, kad var eksperimentēt ar krāsu. Sievietei pēc 40 nebūtu jāizvēlas ekstravagantus toņus.

Labāk izvēlēties klasiskos, kas izdevīgi pasvītros labās īpašības. Ja ir liela vēlme mainīties, labāk izvēlēties šokolādes, vara un gaišos toņus.

 

16.

17. Tāpat arī, veidojot savu stilīgo tēlu, atceries, ka matu kopšanai un sievietes tēlam pēc 40-50 gadiem ir jāatbilst viņas pieredzei un statusam.

Saskaņā ar stilistu viedokli, pareizi izvēlēts apģērbs, perfekts meikaps un izcila frizūra var sniegt nobriedušai sievietei jauneklīgāku izskatu, pat labāk nekā jebkura sarežģīta plastiskā operācija.

Lasi vēl: Bērnu pūderis super līdzeklis; 14 iemesli to iegādāties, pat ja jums nav bērnu

Atjaunojošu matu griezumu sievietei virs 40 gadiem palīdzēs izvēlēties stilists. Mūsdienu tehnoloģijas ļauj izvairīties no nepieciešamības izmēģināt katru griezumu fiziski. Ar fotogrāfiju un speciālu datorprogrammu palīdzību, kas balstās uz individuālajiem parametriem, iespējams noteikt vispiemērotāko frizūru un matu garumu.

1.oktobrī tiks pacelti par vairākiem desmitiem eiro dažādi valsts pabalsti – kam tie pienāksies?

Nepieļauj, ka vecums kļūst par šķērsli tavai izcilo skaistuma izpausmei! Arī tu vari izstarot spožumu, izvēloties matu griezumu, kas vislabāk piemērots tieši tev, un kļūt par krāšņu dāmu savā dzīves posmā.

Lasi vēl: Pieredzējusi saimniece atklāj, kādai smaržai ir jābūt mājās, lai nauda plūstu iekšā kā upe

Mēs ceram, ka esam spējuši sniegt tev iedvesmu veikt pārmaiņas un atklāt jaunas idejas savam izskatam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment