Mūžīgais aplis: es iemīlējos savas draudzenes vīrā. Es neko nenožēloju, bet es arī nezinu, ko darīt tālāk

Dažreiz dzīves notikumi var izraisīt neskaidrības. Atliek tikai vērot un pārdomāt, kā tas viss tapa. Tā arī šodien pie mums nonācis stāsts par sievieti, kura iemīlēja precētu vīrieti.

Šis stāsts izraisīja daudz strīdu. Neizdevās noskaidrot, kas šeit ir vainīgs un kā šo situāciju var atrisināt.

Vai šī romantika var turpināties vai ir pienācis laiks to izbeigt? Mēs vēl neesam atraduši atbildi.

LASI VĒL: Šie identiskie trīnīši ir izauguši par foršiem puišiem; tagad neviens nespēj viņus atšķirt

Ko darīt, ja vīrietis ir precējies

“Mani sauc Irina. Man ir gandrīz 40 gadu un man ir romāns ar labāko vīrieti pasaulē. Viņš ir laipns, gādīgs un vienmēr nāk man palīgā, kad man ir vajadzīga palīdzība. Ir tikai viena maza detaļa: viņš ir precējies ar manu tuvu draudzeni.Mūsu attiecības ilgst jau vairākus gadus, un es domāju, ka mana draudzene kaut ko nojauš.Problēma ir tāda, ka mēs nezinām, ko ar to visu darīt.

Pirms desmit gadiem es kļuvu par atraitni. Manam vīram darbā bija nelaimes gadījums. Viņš nomira, atstājot mani vienu. Man bija grūti tikt galā ar zaudējumu, es vairs nesapratu, kā un kāpēc dzīvot. Vīra vecāki nolēma man palīdzēt un uz kādu laiku paņēma mūsu meitu pie sevis.”


Toreiz es piekritu, jo nevarēju par viņu parūpēties. Es domāju, ka ņemšu viņu atpakaļ, kad atveseļošos, bet viņa teica, ka vēlas palikt pie saviem vecvecākiem. Tas bija vēl viens neapmierinošs trieciens, no kura man nebija cerību atgūties. Un tad palīgā nāca Matvejs. Un tieši tad palīgā nāca Matvejs. Pareizāk sakot, sākumā viņš palīdzēja kopā ar Marinu, savu sievu un manu tuvu draudzeni vel kopš studiju gadiem.”

Viss bija labi, bet kādu dienu Marina dusmās pateica, ka es visu laiku tēloju nabaga nelaimīgo, lai visi mani žēlotu. Pēc tam kādu laiku nesarunājāmies, bet tad atkal salīgām mieru. Lai gan agrākā siltuma mūsu attiecībās vairs nebija. Un arī Matvejs… Sāku nojaust, ka starp mums veidojas kaut kas īpašs”.

 

 

Dodies uz nākamo lapu un lasi stāsta turpinājumu!

„Tad es sapratu, kas ir mīlestība. No viņa parfīma smaržas, no nejauša pieskāriena vai viņa balss skaņas es nodrebēju. Mēs sākām pavadīt vairāk laika kopā, staigāt un daudz runāt. Pēc pāris mēnešiem mūsu attiecības kļuva intīmas. Vai es jutos vainīga? Teikšu godīgi – nē.”

„Pēc tik daudz laika pavadīšanas vakuumā, es sāku elpot dziļāk, jūtot, ka beidzot esmu atgriezusies dzīvē. Brīvdienas un atvaļinājumus pavadījām kopā – es, mans mīļākais un viņa sieva. Bija grūti kontrolēt savas jūtas, taču svarīgi tās cilvēkiem neizpaust. Drīz man tas apnika un lūdzu viņu pamest sievu. Toreiz viņš teica, ka viņa šobrīd piedzīvo grūtu periodu un viņš nevar viņu pamest.”

“Viņas grūtais periods beidzās, bet viņš joprojām viņu nepameta. Kad es atkārtoju šādu sarunu, bija vēl viens iemesls, kāpēc. Un tā, katru reizi. Es reiz ieteicu pārtraukt attiecības, ja viņš nevēlas neko mainīt. kaut ko viņa dzīvē.Bet ja nu mēs jau esam tik ļoti iemīlējušies?

Mēs joprojām esam kopā, un es neceru, ka viņš vairs pametīs savu sievu. . Es pat vairs nerunāju ar viņu par to. Bet kā dzīvot tālāk, es arī nezinu. Es nevēlos būt tādu draudzeni visu mūžu – būt mīļākā. Arvien vairāk domāju par to, ka, ja viņš būtu agrāk pametis sievu, viņš varētu sākt jaunu dzīvi, uzcelt māju un domāt par bērnu.

„Tagad es saprotu, ka iespēja, ka viņš kaut ko mainīs savā dzīvē, ar katru gadu kļūst mazāks, maz ticams, ka viņš kaut ko radikāli mainīs. Saka, ka no katras situācijas ir izeja, bet es to šeit neredzu. Kaut kāds apburtais loks. Es nevēlos viņu pamest, jo es viņu mīlu, bet viņš nevēlas pamest savu sievu, jo jūt pienākumu pret to. Ko man darīt? Kā dzīvot? Kā pārtraukt mīlēt drauga vīru vai atņemt viņu uz visiem laikiem?”

LASI VĒL: Šie identiskie trīnīši ir izauguši par foršiem puišiem; tagad neviens nespēj viņus atšķirt

Mēs domājam, ka stāsts ir ļoti pretrunīgs. No vienas puses, jūs saprotat, ka nevarat kontrolēt savu sirdi, bet, no otras puses, jūs uzskatāt, ka mīlētāji rīkojas amorāli. Es gribu izjust žēlumu un iejūtību pret kādu, bet kaut kas mani traucē. Taču viņa zināja, ko dara, kad sāka attiecības ar precētu vīrieti. Ko jūs domājat par situāciju?

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment