Dārzeņus apcepu pannā ar augu eļļu līdz tie kļūst zeltaini brūni, pēc tam atdzesēju un lieku salātu bļodā.
Pievienoju majonēzi, smalki sagrieztas dilles, sāli un visu kārtīgi samaisu.
Salātus var pasniegt lielā kopējā salātu bļodā vai atsevišķās tarteletēs, kas nekļūs mīkstas un mitras, jo salāti sanāk diezgan biezi.
Sastāvdaļas:
400-500 grami mencas filejas;
3 olas;
1 sīpols;
1 burkāns;
2 zariņi diļļu;
Majonēze un sāls pēc garšas.
Majonēze ir treknuma un skābuma līdzsvars, kas perfekti “iemīl” zivi. Taukainā majonēze noapaļo zivs maigumu, savukārt etiķis vai citrons tajā palīdz atsvaidzināt garšu.
Gardie Lieldienu salāti: lai tos pagatavotu, jums vajadzēs tikai 10 minūtes laika
Lai labi garšo!
Ja tevi ieinteresēja šī recepte, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies ar to sociālajos tīklos. Priecāsimies arī par taviem komentāriem!
Tevi noteikti interesēs
- Viegla kā mākonis – recepte smalkai bezē ruletei ar zemenēmby Anete Goba
- 7 dienu laikā manu tomātu stublāji kļūst resnāki par pirkstu: piebaroju stādus ar pārtikas atkritumiem, ko citi izmetby Rinalds Bergmanis
- Aktuālā laika prognoze Līgo dienai: laika ziņu eksperts Martins Bergšteins vieš cerības, ka daļā Latvijas lietus nebūsby Laura Andersone