Nākamreiz taisīšu veselu bļodu šiem salātiem — tik gardi, ka manējie uzreiz apēd

Dārzeņus apcepu pannā ar augu eļļu līdz tie kļūst zeltaini brūni, pēc tam atdzesēju un lieku salātu bļodā.

Pievienoju majonēzi, smalki sagrieztas dilles, sāli un visu kārtīgi samaisu.

Salātus var pasniegt lielā kopējā salātu bļodā vai atsevišķās tarteletēs, kas nekļūs mīkstas un mitras, jo salāti sanāk diezgan biezi.

Sastāvdaļas:

400-500 grami mencas filejas;

3 olas;

1 sīpols;

1 burkāns;

2 zariņi diļļu;

Majonēze un sāls pēc garšas.

 

Majonēze ir treknuma un skābuma līdzsvars, kas perfekti “iemīl” zivi. Taukainā majonēze noapaļo zivs maigumu, savukārt etiķis vai citrons tajā palīdz atsvaidzināt garšu.

Lai labi garšo!

Ja tevi ieinteresēja šī recepte, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies ar to sociālajos tīklos. Priecāsimies arī par taviem komentāriem!