Dārzeņus apcepu pannā ar augu eļļu līdz tie kļūst zeltaini brūni, pēc tam atdzesēju un lieku salātu bļodā.
Pievienoju majonēzi, smalki sagrieztas dilles, sāli un visu kārtīgi samaisu.
Salātus var pasniegt lielā kopējā salātu bļodā vai atsevišķās tarteletēs, kas nekļūs mīkstas un mitras, jo salāti sanāk diezgan biezi.
Sastāvdaļas:
400-500 grami mencas filejas;
3 olas;
1 sīpols;
1 burkāns;
2 zariņi diļļu;
Majonēze un sāls pēc garšas.
Majonēze ir treknuma un skābuma līdzsvars, kas perfekti “iemīl” zivi. Taukainā majonēze noapaļo zivs maigumu, savukārt etiķis vai citrons tajā palīdz atsvaidzināt garšu.
Gardie Lieldienu salāti: lai tos pagatavotu, jums vajadzēs tikai 10 minūtes laika
Lai labi garšo!
Ja tevi ieinteresēja šī recepte, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies ar to sociālajos tīklos. Priecāsimies arī par taviem komentāriem!
Tevi noteikti interesēs
- Visur, izņemot tur – 8 sliktākās vietas gurķu audzēšanaiby Anete Vītola
- 5 suņu šķirnes, kas bieži tiek minētas kā “dzīvoklim piemērotas”, bet patiesībā nederēs kuram katramby Laura Blūma
- Kraukšķīgas ārpusē, sulīgas iekšpusē: uzzināju 2 “noslēpumus” ideālu kartupeļu pankūku pagatavošanaiby Rinalds Bergmanis