Dārzeņus apcepu pannā ar augu eļļu līdz tie kļūst zeltaini brūni, pēc tam atdzesēju un lieku salātu bļodā.
Pievienoju majonēzi, smalki sagrieztas dilles, sāli un visu kārtīgi samaisu.
Salātus var pasniegt lielā kopējā salātu bļodā vai atsevišķās tarteletēs, kas nekļūs mīkstas un mitras, jo salāti sanāk diezgan biezi.
Sastāvdaļas:
400-500 grami mencas filejas;
3 olas;
1 sīpols;
1 burkāns;
2 zariņi diļļu;
Majonēze un sāls pēc garšas.
Majonēze ir treknuma un skābuma līdzsvars, kas perfekti “iemīl” zivi. Taukainā majonēze noapaļo zivs maigumu, savukārt etiķis vai citrons tajā palīdz atsvaidzināt garšu.
Gardie Lieldienu salāti: lai tos pagatavotu, jums vajadzēs tikai 10 minūtes laika
Lai labi garšo!
Ja tevi ieinteresēja šī recepte, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies ar to sociālajos tīklos. Priecāsimies arī par taviem komentāriem!
Tevi noteikti interesēs
- Kā ātri atvēsināt auto karstumā: 5 vienkārši un efektīvi trikiby Rinalds Bergmanis
- Pēc tā, kā jūs turat kafijas krūzi, mēs varam daudz pastāstīt par jums un jūsu personībuby Oskars Andersons
- Tagad jūs uz visiem laikiem varat aizmirsīst par pelēm savā mājā – tas ir lielisks veids, ko man iemācīja vecvectēvsby Jeļena Kuzmenko