Nākusi gaismā informācija, cik liela ir Allas Pugačovas pensija

1986. gadā netālu no Pripjatas ciemata Primadonna uzstājās ar koncertu tiem, kas piedalījās Černobiļas av**ijas seku likvidēšanā. Šis koncerts tagad daudziem cilvēkiem saistās ar nepatīkamām atmiņām par smago situāciju tajā laikā.

Kā izrādījās, Maksima Galkina sievas kontā katru mēnesi tiek pārskaitīti 55 tūkstoši rubļu, kas aptuveni ir 620 eiro.

Šie maksājumi ir tikai nedaudz zemāki par valsts vidējo atalgojumu, kā to rāda “Rosstat” dati, bet ievērojami pārsniedz parastās pensijas. Šī situācija var radīt skaudību Krievijas vecāka gadagājuma cilvēku vidū. Tomēr jāatzīst, ka māksliniece gūst ienākumus arī no citiem avotiem, ne tikai pensijas.

Amuleti rudenim katrai Zvaigžņu zīmei: turiet to pie sevis un jums līdzās būs veiksme visu laiku

Alla Pugačova papildus pensijai saņem autoratlīdzības par savu dziesmu izmantošanu un ienākumus no nekustamā īpašuma nomas. Šie papildus ienākumi būtiski papildina viņas finanšu līdzekļus.

 

Mēdiju ziņojumos teikts, ka dziedātāja mēģināja saņemt pabalstu trūcīgajiem pensionāriem Izraēlā, kas ir aptuveni 700 eiro, taču viņas prasība tika atteikta ar iemeslu, ka slavenība nevar būt uzskatīta par nabadzīgu.

Pēc Alla Pugačovas atkāpšanās no skatuves Maksims Galkins kļuva par ģimenes galveno finansiālo nodrošinātāju. Tomēr pēdējo gadu laikā viņa ienākumi kļuvuši ļoti nestabili: reizēm viņš spēj aizpildīt pilnas skatītāju zāles, bet citreiz viņa uzstāšanās nav tik veiksmīgas.

Tādējādi Krievijas pensija ir svarīgs “drošības spilvens” Allai Pugačovai, no kura viņa visticamāk neatteiksies. Turklāt šobrīd dziedātāja apsver iespēju atgriezties Krievijā, kas varētu ietekmēt viņas nākotnes plānus.

Eksperti izsaka prognozes par gaidāmo ziemu, balstoties uz silto rudeni; Kas tāds sen nebūs redzēts

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment