Nav jāgatavo nekādas tortes. Ātri un viegli pagatavojams apburošs ābolu un krēma pīrāgs

Gatavošanas process

Sajaucam olas ar cukuru un vanilīnu pēc garšas.

Sakuļam masu ar mikseri līdz stabilai un biezai masai.

Pievienojam pienu un izkausētu sviestu, samaisām ar putojamo slotiņu.

Pievienojam izsijātus miltus ar cepamo pulveri un masu sakuļam līdz tā sabiezē.

Sajaucam olas ar cieti, cukuru un pienu un liekam krēmu vārīties uz nelielas uguns.

Vārām līdz iegūstam biezu masu, noņemam no plīts un atdzesējam.

Pārklājam cepamo trauku ar pergamentu, ielejam tajā mīklu un uzberam gabaliņos sagrieztus ābolus.

Pa virsu uzsmērējam krēmu un vienmērīgi to izlīdzinām.

Pīrāgu cepam apmēram 30 – 40 minūtes 180 grādu temperatūrā.

Kad tas atdzisis, izņemam no formas, pēc vēlēšanās pārkaisām ar pūdercukuru un kanēli.

Dārzkopis ar pieredzi atklājis, kā audzēt vīnogas veiksmīgai ražai: sāku to darīt

Padoms: Lai krēmu būtu vieglāk un vienmērīgāk izsmērēt uz pīrāga, ievietojam to maisiņā un nogriežam stūri, pēc tam izspiežam krēmu uz pīrāga virsmas. Vai vienkārši izmantojam konditorejas maisiņu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Dārgais lasītāj, izmēģini arī tu šo brīnišķīgo ābolu pīrāga recepti! Tu noteikti nebūsi gaidījis, ka šis pīrāgs būs tik gards, ka garšas kārpiņas gavilēs. Dalies savos iespaidos ar draugiem sociālajos tīklos!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment