“Nav viegli un vieglāk nekļūs” – Vasilis Volodina brīdina par oktobrī gaidāmiem izaicinājumiem un grūtībām

Slavenā krievu astroloģe Vasilisa Volodina pastāstījusi  par 2022. gada oktobra galvenajām grūtībām un izaicinājumiem. Viņa saka atklāti – “Nav viegli un vieglāk nekļūs” 

Dzentlmenis.lv žurnālisti strādāja ar eksperta prognozi nedēļai no 10. līdz 16.oktobrim un oktobrim kopumā.

“Nav viegli un vieglāk nekļūs”

Kā norāda astroloģe Vasilisa Volodina, 2022. gada oktobris ir ļoti grūts un pat bīstams laiks. Jums vajadzētu pārdomāt katru savu soli, nopietni uztvert uzdevumus.

Sācies ļoti grūts periods, brīdina astroloģe, kas mēneša beigās vēl vairāk pasliktināsies. Ja gaidi, kad grūtības beigsies un kļūs vieglāk, tad tu māni sevi. Viss nav viegli un vēl nebūs vieglāk, brīdina Volodina.

2022. gada rudens vidus ir rīcības un lēmumu laiks, kam novembrī būs taustāmas sekas.

Lasi arī: Rebeka Koha plāno atgriezties sportā, bet Latviju nepārstāvēs

Oktobra otrā puse būs ļoti saspringta sociālpolitiskā ziņā, nesot neparedzētus un neparedzamus notikumus. Precīzs Marsa un Neptūna kvadrāts ir īpaši bīstams laiks ar maldiem un nodevībām, jūs nevarat uzticēties nevienam, pat sev. Pārdomājiet katru savu soli, katru lēmumu un darbību.

Būtiski palielinās nepareizu secinājumu un lēmumu risks. Ja tagad pieļausi kļūdu, tā tev iznāks sānis novembra vidū. Tāpēc esiet maksimāli uzmanīgs un piesardzīgs, lai neizjauktu oktobra lietas lielā bardakā, savā mikroblogā iesaka astrologs.

 

Šķir otru lapu, lai lalsītu tālāk un uzzinātu precīzāku prognozi

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment