Neaizmirstams notikums –meita pārsteidz māti ar mazbērnu; Kāda bija viņas reakcija?

Laurai Delai (32) un viņas vīram Džošam (34) adopcijas atļauja tika piešķirta tikai trīs nedēļas pirms šīs nozīmīgās tikšanās, un ar adopcijas aģentūru viss tika ļoti ātri saskaņots, lai Lauras māte Šārona Blūmingdeila (61) nepaspētu sagatavoties.

Par laimi, jaunajiem vecākiem bija pietiekoši daudz laika, lai pirms jaunumu paziņošanas visu saplānotu. Džošs paguva iemūžināt šo brīdi aizkustinošā video, kur Laura satiekas ar savu māti viņas darba vietā un uzdāvina rāpulīti, bet pēc tam iepazīstina ar piecus mēnešus veco mazmeitiņu Eliju.

1212

Video redzams, kā Laura pasniedz mātei dāvanu maisiņu, sakot: “Man tev ir dāvana!”

Šārona to atver, izvelk ārā rāpulīti un no prieka sāk smieties un izsaucas: “Ak mans Dievs!”

Kad Laura pasaka: “Nāc, iepazīsties ar savu mazmeitiņu!”, viņa apskata rāpulīti un izplūst asarās.

Pēc tam jaunā vecmāmiņa pieiet pie meitenītes, kas guļ auto sēdeklītī, un asarām acīs saka, ka viņa ir skaista. Tad Laura iesaka apsēsties uz dīvāna, lai viņa nenoģībtu.

Laura pastāstīja žurnālistiem, ka pēc video uzņemšanas Šārona staigājusi pa biroju ar Eliju rokās un visiem stāstījusi: “Kad es šorīt atnācu uz darbu, es nebiju vecmāmiņa, bet tagad esmu!”.

Jaunā māmiņa pastāstīja, ka pati Šārona jau agrā bērnībā tika adoptēta, un būs ļoti jauki, ka Elija varēs redzēt šo video, kad izaugs, un zināt, ka vecmāmiņa viņu iemīlējusi pirms paguvusi viņu iepazīt.

Viņa teica, ka vēlējusies publicēt šo video, jo abi ar vīru ir lieli adopcijas piekritēji, turklāt ļoti daudziem bērniem ir vajadzīgas mājas.

Lielbritānijā novembris ir Nacionālais adopcijas mēnesis, tāpēc viņi izlēma, ka šādā veidā parādīs cilvēkiem, cik tā ir skaista.
14.septembrī video tika publicēts vietnē YouTube, un šobrīd ir sasniedzis vairāk kā 1,2 miljonu skatījumu un dučiem komentāru.

Kāds skatītājs raksta: “Mana diena ir izdevusies! Cik aizkustinošs video, sveicu jūs visus!”

Taču kāds cits lietotājs izsaka pateicību par dalīšanos ar tik nozīmīgu brīdi.

Džošs un Laura ir saņēmuši labus vārdus un atbalstu vietnē Facebook, kad viņi paziņoja par Elijas ierašanos, publicējot mīļas ģimenes fotogrāfijas kopā ar bērnu.

Ģimene par adopciju samaksāja ar finansējuma iegūšanas kampaņas palīdzību, kuras ievaros viņi pastāstīja savu stāstu plašākai sabiedrībai.

Tā kā Laurai pašai nevar būt bērnu, pāris izlēma par labu adopcijai un ir ļoti priecīgi par jauno ģimenes pieaugumu.

Viņi savā mājaslapā raksta: “Mēs esam ļoti laimīgi, ka mums ir meita! Viņa ir priecīga un apveltīta ar visjaukāko smaidu”.

 

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment