Izvairies no šīm 9 šokolādes ražotnēm, kas izmanto bērnu vergus; Neatbalsti verdzību!

coccc

Atceries: katru reizi, kad pērc šo kompāniju ražojumus, tu maksā par paverdzinātu bērnu darbu! Saldumi nav nevainīgu bērnu ciešanu vērti!

Neskatoties uz mēģinājumiem to apturēt, Āfrikā un Āzijā joprojām plaukst bērnu verdzība – un nesen arī šīs populārās saldumu ražotnes apsūdzētas par bērnu darba izmantošanu.

Uzzini, no kā izvairīties, un izdari līdzcietīgākas izvēles!

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu:

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Nellija</cite>

    Ir iemesls neēst saldumus vairs vispār. Uzskatu, ka neviens bērns nav pelnījis šādu attieksmi, kur nu vēl fizisku iespaidošanu… Atveriet taču beidzot acis, cilvēki!

    • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien: https://goo.gl/YAez31</cite>

      Aizrauties ar saldumiem nevajag sevis dēļ.
      Kas attiecas uz bērniem – taisnība. No otras puses – par darbu, lai arī necivilizētos apstākļos, viņi saņem vismaz kaut ko. Arī Latvijā daudziem darba apstākļi nav nekādi saulainie. Piemēram, tajā pašā kaimiņvalsts lielveikalu ķēdē.
      Pirmā iemaksa par labu auto jau pēc nedēļas? Izsmalcinātu rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka ballīti draugu lokā, nedēļas atvaļinājums kādā no kūrortiem? Tu arī to vari! Piepildi savus slēptākos sapņus.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Tas ka pasūtītājs pirmais atbalsta bērnu verdzību, ne pasūtiet šo produkciju un nevajadzētu šādas akcijas, neatbalstīt, nepērciet un tā tālāk.

Leave a Comment