Neticami: 6 Holivudas filmas, kuru seksa ainās aktieri netēloja, bet darīja TO pa īstam!

”Brūnais trusītis” (The Brown Bunny), 2003

1

Šī tiek saukta par Indie filmu žanra parodiju, kurā aktrise galvenajam varonim sniedz īstu orālo seksu. Tas arī ir vienīgais iemesls, kāpēc šī filma ir guvusi slavu – kā arī tāpēc, ka Kannu Filmu Festivāla laikā šī tika nosauktā par “briesmīgāko filmu” visa festivāla vēsturē.

“9 dziemas” (9 Songs),2004

2

Principā stāsts ir par mūziku mīlošu pāri, kurš ļoti daudz nodarbojas ar seksu. Kannu festivālā šo filmu mīlēja tikpat ļoti kā filmu “Brūnais trusītis.”

”Īsais autobuss”(Shortbus), 2006

3

Šī filma mazliet atgādina seriālu “Draugi,” bet šī draugu grupa katru nedēļu tiekas kādā Ņujorkas “seksa salonā.” Visas nedēļas garumā viņi nodarbojas ar ļoti daudz īsta seksa.

Lasi arī: Ir atklāts, kāda žanra pieaugušo filmas sievietes un vīrieši skatās visvairāk

“Jaukā svītbeka parākā dziesma” (Sweet Sweetback’s Baadasssss Song), 1971

4

Vislielākais budžets, protams, tika iztērēts seksa ainām.

Melvins Van Pībls bija kino režijas pionieris, viņš nesekoja filmu tradicionālajiem noteikumiem, viņš pats bija režisors, producents, autors un galvenais varonis šajā filmā. Viņam nebija dublieru, viņš pats veica visas seksa ainas.

“Mežonīgā Orhideja” (Wild Orchid), 1990

5

Mežonīgā Orhideja ir 90. gadu “erotisko trilleru,” kuras varēja rādīt kinoteātros vēlu vakaros, pilārs.

Šajā filmā galvenajās lomās bija Mikijs Rurks un Kerija Otisa, kuri filmas tapšanas laikā bija pāris, kas nozīmē, ka viņi ar seksu nodarbojās ne tikai filmā, bet arī īstajā dzīvē. Kāda aina filmā bija tik erotiska, ka veidotājiem nācās to izgriest, lai filma netiktu iekļauta pieaugušo filmu žanrā. Tieši šajā ainā abi aktieri esot nodarbojušies ar īstu seksu. Gan zvaigznes, gan režisors to ir nolieguši.

Kaligula(Caligula), 1979

6

Šis burtiski ir vienīgais ekrānšāviņš no filmas, ko varējām ielikt rakstā.

Filma Kaligula principā ir vēsturiski episku notikumu un sekusālu orģiju apvienojums. Šo filmu atceras neskaitāmo seksa ainu dēļ – to tiešām ir par daudz! Filmas veidotājs Bobs Gučione bija ambiciozs – gala rezultātā sanāca 3,5 stundas gara pieaugušo filma, kas izmaksāja 18 miljonus ASV dolāru.

Avots: someecards.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment