Neglītākais pasaules vīrietis kļuvis par tēvu ASTOTO reizi ar savu OTRO sievu

ugly

Tā jau saka, ka skaistums nāk no iekšām. Skatoties uz šo vīru, tā vien šķiet, ka šim teicienam ir jābūt patiesākam par patiesu!

Godfrejs Beguma, zināms arī kā Sebabi, tiek uzskatīts par pasaules neglītāko vīrieti, bet par spīti tam ir radījis kuplu ģimeni. Viņš ir tēvs 8 bērniem, kuri ir nākuši no divām sievām. Šķiet, ka viņam veicas labāk ar dāmām, nekā daudziem vīriešiem …

Godfreja pieņemtais vārds- Sebabi nozīmē- “neglītākais no visiem”. Viņš cieš no ļoti retas medicīniskas kondīcijas, kura ir radījusi viņam neparasto izskatu.

Sebabi ir 47 gadus vecs, kurš 2013 gadā apprecēja savu otro sievu, Keitu, kura ir 30 gadus veca. Kopš tā laika Keita viņam ir dāvājusi 6 bērnus, bet 2 citi bērni nāk no Sebabi pirmās laulības, kura izjuka pirms pāris gadiem.

Lasi arī: Pēc 20 gadiem atradās meitene, kas 1999. gadā pazuda Baltkrievijā

Viņš stāsta: “Es pieķēru savu pirmo sievu, krāpjot mani ar citu vīrieti. Tad es arī viņai īsi un kodolīgi pateicu, ka mūsu laulība ar to arī beidzas.

Es viņai patiku, jo man bija nauda. Bet cilvēki viņai mēdza atgādināt, ka viņa var atrast kādu daudz labāku, tāpēc viņa sāka meklēt citus vīriešus.”

Lai redzētu viņa FOTO/VIDEO, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">ash</cite>

    vinjiem buus loti skaisti beerni

  • <cite class="fn">vermuts</cite>

    Tas takš photošops. Var redzēt cik labi ielikts tas neglītais čalis, ķip.

  • <cite class="fn">Bii</cite>

    Tak kur loģika! Kā var 2 gadu laikā (no 2013 līdz tagad 2015) dāvāt 6 bērnus? Tad uzreiz rakstītu, ka tika veikta mākslīgā apaugļošana, kā rezultātā viņa 2 reizes pa trīnīšiem dzemdēja, bet pats sievai viņš pat tuvumā nav bijis. Šitie pekstiņu sacerētāji… Arī ja pārpublicē cita raksta saturu, tad vajag iedziļināties uzrakstītajā

Leave a Comment