Ņem kefīru un jebkuru ievārījumu un pagatavo pīrāgu “Viesis uz sliekšņa”: recepte jau ir pusgadsimtu veca, bet iecienīta

 

Izņemiet pīrāgu no krāsns un ļaujiet tai atdzist tieši pannā. Atdzisušo pīrāgu izņem no veidnes, pārkaisa ar pūdercukuru un sagriež porcijās.

Suņu brīdinājumi par briesmām: svarīgas pazīmes, ko nedrīkst ignorēt

Kā jau pamanījāt, es neliku mīklai cukuru, manuprāt, salduma no ievārījuma ir pilnīgi pietiekami. Var likt katru reizi savādāk papildus aprikožu ievārījumam, iesaku izmēģināt ar aveņu un upeņu ievārījumu. Var arī pievienot marmelādi, žāvētus augļus, kokosriekstu skaidas, utt.

Pīrāgs izrādās mīksts, vienkāršs un garšīgs. Izmēģiniet to un gatavojiet bieži!

Lasi vēl: “Tā paveicas tikai reizi mūžā”: Tamāra Globa paredz reibinošus panākumus četrām zīmēm

Novēlu jauku dienu un veiksmi virtuvē!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment