Izņemiet pīrāgu no krāsns un ļaujiet tai atdzist tieši pannā. Atdzisušo pīrāgu izņem no veidnes, pārkaisa ar pūdercukuru un sagriež porcijās.
Suņu brīdinājumi par briesmām: svarīgas pazīmes, ko nedrīkst ignorēt
Kā jau pamanījāt, es neliku mīklai cukuru, manuprāt, salduma no ievārījuma ir pilnīgi pietiekami. Var likt katru reizi savādāk papildus aprikožu ievārījumam, iesaku izmēģināt ar aveņu un upeņu ievārījumu. Var arī pievienot marmelādi, žāvētus augļus, kokosriekstu skaidas, utt.
Pīrāgs izrādās mīksts, vienkāršs un garšīgs. Izmēģiniet to un gatavojiet bieži!
Lasi vēl: “Tā paveicas tikai reizi mūžā”: Tamāra Globa paredz reibinošus panākumus četrām zīmēm
Novēlu jauku dienu un veiksmi virtuvē!
Tevi noteikti interesēs
- Mūsu ģimenē visi burtiski fano par salātiem “Sarkanā jūra”; tikai 5 minūtes un jau ceļu galdāby Rinalds Bergmanis
- Aktrise Sandra Kļaviņa atklāti izskaidro, kāpēc viņai patīk attiecības ar ievērojami jaunākiem vīriešiem – viņa neslēpj savas domasby Sandra Vīgante
- Ne tikai salds, bet arī īpašs – 5 oriģinālas zemeņu ievārījuma receptes kā marmelādeby Rinalds Bergmanis