Izņemiet pīrāgu no krāsns un ļaujiet tai atdzist tieši pannā. Atdzisušo pīrāgu izņem no veidnes, pārkaisa ar pūdercukuru un sagriež porcijās.
Suņu brīdinājumi par briesmām: svarīgas pazīmes, ko nedrīkst ignorēt
Kā jau pamanījāt, es neliku mīklai cukuru, manuprāt, salduma no ievārījuma ir pilnīgi pietiekami. Var likt katru reizi savādāk papildus aprikožu ievārījumam, iesaku izmēģināt ar aveņu un upeņu ievārījumu. Var arī pievienot marmelādi, žāvētus augļus, kokosriekstu skaidas, utt.
Pīrāgs izrādās mīksts, vienkāršs un garšīgs. Izmēģiniet to un gatavojiet bieži!
Lasi vēl: “Tā paveicas tikai reizi mūžā”: Tamāra Globa paredz reibinošus panākumus četrām zīmēm
Novēlu jauku dienu un veiksmi virtuvē!
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc īsti vīrieši sievietēm neinteresēby Rinalds Bergmanis
- Šādi gurķi sabojās jūsu konservētos krājumus: izmetiet tos, nevis lieciet burkāsby Laura Andersone
- 55 gadus vecs vīrietis no Jelgavas atklāj, kāpēc sievietēm, kuras neatbilst viņa skaistuma standartiem, nepiedāvā otro randiņuby Rinalds Bergmanis