Ņemu glāzi griķu, kāpostu un gatavoju ātras vakariņas: šo varētu ēst arī katru dienu

Es uzvāra un samazina siltumu līdz minimumam. Vāra zem slēgta vāka apmēram 20 minūtes, un šajā laikā ūdenim vajadzētu pilnībā uzsūkties. Izslēdzu uguni un ļauju griķiem vēl nedaudz nostāvēties.

Pa to laiku sasmalcinu 2 sīpolus un apcepu augu eļļā caurspīdīgus.

 

Burkānus sarīvē uz rupjās rīves un apcepu burkānus un sīpolus līdz mīksti.

 

 

400 gramus kāpostu sagriežu strēmelītēs un nedaudz sadrupinu.

Pievienojiet sīpoliem un burkāniem, samaisiet un vāriet, līdz kāposti ir gatavi, apmēram 10-12 minūtes. Es to periodiski apmaisu, lai nekas nepiedeg.

Sāliet gatavos kāpostus pēc garšas, samaisiet un noņemiet no karstuma.

Kāpostiem pievienoju griķus un apmaisu.

Lieku uz mazas uguns, lai dārzeņi un griķi sasilst, tas aizņem apmēram 5 minūtes. Un jūs varat to pasniegt uz galda.

Ļoti garšīgi, iesaku pagatavot, ja vēl neesat to darījuši.

Sastāvdaļas:

Griķi – 1 glāze
Ūdens – 2 glāzes
Sviests – 100 g.
Sāls – 1/2 tējk.
Kāposti – 400 g.
Burkāni – 1 gab.
Sīpols – 2 gab.
Sāls – 1/2 tējk.
Augu eļļa – cepšanai

Sieviete devās sēņot Ogres novadā pavisam tuvu pie savām mājām: tas, ar ko viņa satikās mežā, pilnīgi mainīja viņas plānus…

Labu apetīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment