Neparasta kabaču recepte, kas sezonas laikā pazudīs no galda acumirklī

Sākoties kabaču sezonai vasarā, es uzsāku gatavošanu un nepārtraucu līdz vēlam rudenim, līdz pēdējais kabacis ir apēsts. Neviens kabacis netiek izmests, un mana ģimene katru dienu gaida manus gardos ēdienus.

Receptes ir ļoti vienkāršas un viegli izpildāmas. Viss notiek ātri, bez sarežģījumiem un viltībām, kas bieži kaitina gan mani, gan daudzus citus. Tāpēc viss būs vienkārši un ar minimālām izmaksām par papildu produktiem, papildus jūsu iecienītākajiem kabačiem. Nu, sāksim gatavot?

Plānas plātsmaizes/pankūkas

Lūk, viena viltība – cukini gatavosim bez cepšanas, kas ir lieliski piemēroti tiem, kas nevēlas uzņemt liekas kalorijas vai kancerogēnus. Turklāt gatavošanas metode ir tik vienkārša, ka ir grūti noticēt, cik maz soļu tā prasa.

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

Ēdiens, kas apgriezīs jūsu iztēli kājām gaisā! Gaļa nekad nav garšojusi labāk

 

Pagatavošanas gaita:

Tātad, ņemam cukini jebkurā izmērā un svarā. Tagad tie vēl ir jauni un maigi, un ar tādiem ir patīkami gatavot. Tomēr arī tad, kad tie kļūst lielāki, biezāki un ar sēklām iekšā, šī recepte būs pilnīgi piemērota.

Cukīni sarīvē uz rupjās rīves un uzreiz kārtīgi izspiež. Nav nepieciešams tos vispirms sālīt. Vienkārši izspiediet bez sāls. Ja cukīni ir lielāki, nomizojiet tos no biezās mizas un izņemiet rupjās sēklas.

Sarīvēto cukīni liek ērtā dziļā bļodā un pievieno visas pārējās sastāvdaļas: sieru, olas, ķiplokus, dilles, miltus un cepamo pulveri.

Lasi vēl: Pieredzējis autovadītājs sniedz svarīgu informāciju, ko jāzina ikvienam šoferim, vadot auto

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment