Neparasta kabaču recepte, kas sezonas laikā pazudīs no galda acumirklī

Piemērots ir jebkurš siers, kas jums patīk. Parasti šādām receptēm man ir vislētākā. Trīs to uz vienas rupjās rīves. Ideāls olu izmērs norādītajam kabaču daudzumam ir vidējs. Ķiplokus izspiež ar spiedi, dilles ar nazi smalki sakapā. Milti nāk ar pilskalnu. Nu, tūlīt pēc garšas pievienojiet sāli un piparus.

To visu sajauc ar parastu karoti. Viss ir gatavs! Skatiet, cik tas ir ātri un vienkārši. Palicis pavisam maz. Paņemiet standarta cepešpannu un izklājiet to ar cepampapīru. Man ir impregnēts papīrs. Es izmantoju tikai šo daudzus gadus. Tas ir uzticamāks un stiprāks.

Ieeļļojiet papīru ar augu eļļu, tikai nedaudz. Un mēs ar to pašu karoti uzliekam uz tā savu sagatavi. Tad no cukini veidojam plānas plakanas kūkas – saplacinām un apgriežam maliņas. Es izgatavoju 6 gabalus. Un, starp citu, mēs eļļojam papīru tikai tajās vietās, kur vajadzētu atrasties mūsu apaļajiem gabaliņiem.

Noliekot cukini, tie var sākt izdalīt nedaudz šķidruma, kas iztecēs ap tortiljām. Viss kārtībā, ļaujiet tai plūst. Galvenais ir neaizkavēt procesu. Un es atkārtoju, ka tas joprojām ir ātrs un īss. Tātad daudz šķidruma tik un tā neiztecēs.

Nu, atliek tikai uzkarsēt cepeškrāsni un ievietot tajā cepešpannu. Tā kā mēs visu darām ļoti ātri, mēs varam ieslēgt cepeškrāsni, tiklīdz sākam gatavot. Liek un cep 20 minūtes 200 grādos.

Lasi vēl: Pusstundas laikā temperatūra istabā bez kondicioniera nokritās par 7 grādiem. Kā karstā laikā ātri un viegli atdzesēt savu mājokli

Tas ir viss! Kā jau solīts, viss ir tik vienkārši un ātri, ka nevienam nebūs laika nogurt vai pārkarst no karstuma virtuvē. Vienīgā problēma ir krāsns vasarā. Bet man to uz īsu brīdi ieslēgt ir daudz labāk, nekā stāvēt pie plīts ar karstu pannu un eļļā cept vienu porciju pēc otras.

Tās ir tās skaistules, par kurām es izrādos. Maigs, plāns, sulīgs iekšpusē, ar zeltainu, plānu garoziņu. Un jūs varat pasniegt šo gardumu, kā vēlaties. Man garšo šādi – ar krējumu un tomātiem. Klasika šeit ir labākā.

Sastāvdaļas:

Kabači- 350 gr

Siers – 100 gr

Dilles – 1/2 ķekars

Ķiploki – 2-3 krustnagliņas

Olas – 2 gab.

Cepamais pulveris – 1/2 tējk.

Milti – 2 ēd.k. ar kaudzīti

Sāls, pipari – pēc garšas

Pieredzējis autovadītājs sniedz svarīgu informāciju, ko jāzina ikvienam šoferim, vadot auto

Nu, kā jums patīk recepte? Tā ir ļoti garšīga un viegli pagatavojama. Jūs varat ēst gan karstu, gan aukstu. Es bieži cepu šīs pankūkas, dažreiz pat katru dienu. Tās tiešām pazūd acumirklī, un tās satur kilogramu kabaču.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment