Ja masa izrādās pārāk bieza, pievieno vēl vienu olu, lai vieglāk sadalītu pildījumu pa lavaša maizi.
Tālāk ņem vienu ēdamkaroti pildījuma un ar to vienmērīgi sadalot eļļo lavaša maizi.
Ēdiens, kas apgriezīs jūsu iztēli kājām gaisā! Gaļa nekad nav garšojusi labāk
Sarullējiet to. Šādi sanāk ar siera un biezpiena pildījuma rullīši. Pagaidām novietojiet to malā un dariet to pašu ar atlikušajām lavaša maizes loksnēm.
Man sanāca 6 palieli rullīši. Bet jums var sanāk 8 gabali, tikai mazāka izmēra.
Pannā ielej augu eļļu un uzkarsē. Un rullīšu malas apsmērēju ar sakultu olu un lieku pannā ar vīlēm uz leju.
Kad visa lavaša maize jau ir pannā, dāsni apsmērēju to ar olu. Cep uz vidējas uguns līdz zeltaini brūnai. Apgrieziet un apcepiet no otras puses.
Es arī parasti apgriežu lavaša maizi uz sāniem, lai arī malas apbrūninātu.
Var arī necept uz pannas, bet likt uz 10-15 minūtēm cepeškrāsnī un gatavot 200 grādu temperatūrā.
Viss tiek pagatavots ļoti ātri, virsū ir kraukšķīga garoziņa, iekšā gards staipīgais siers. Neprātīgi garšīgi, vienkārši ideāls brokastīm ar kafiju, tēju.
Kā pildījumu var pievienot šķiņķi, tomātus, garšaugus, vispār, kas vien garšo. Pasniedziet karstu vai nākamajā dienā uzsildiet mikroviļņu krāsnī un ēdiet.
Sastāvdaļas:
plāna lavaša maize
200 grami biezpiena
200 grami siera
2 olas
augu eļļa – cepšanai