Nesabojā tuvības brīdi: Šeit ir 8 lietas, ko nevajadzētu darīt gultā

Nepievērst uzmanību sāpēm

Ja fiziskas aktivitātes laikā jūtat sāpes, nepalieciet klusu. Pastāstiet par diskomfortu savam partnerim. Sāpes nav tipiska reakcija.

Ja jūsu partneris pauž, ka viņam ir sāpes, vislabāk ir nekavējoties pārtraukt. Nemēģiniet viņus pārliecināt turpināt; drīzāk esiet saprotoši un piedāvājiet atbalstošus ieteikumus, piemēram, “Ko darīt, ja es to darīšu?”Tu beidzot sapratīsi, kā pielāgot pozas.

Pārdzīvot orgasma dēļ

Nedomājiet par orgasmu kā absolūtu seksa prasību; tā ir tikai viena daļa no baudas un pieredzes tuvības, un tas nav vienīgais veids, kā izbeigt mirkli.

Nepadariet to par savu seksuālo darbību vienīgo uzmanību, pretējā gadījumā jūs paliksit neapmierināts. Turklāt neizliecies par prieku vai uzbudinājumu!

LASI VĒL: Laimīgie ir tikai trīs: kuras zodiaka zīmes iegūs iespēju kļūt bagātas līdz gada beigām

Kautrēties runāt par savām vēlmēm

Ja vēlaties izmēģināt kaut ko jaunu, nekautrējieties to ieteikt savam partnerim. Atcerieties, ka viņš neprot lasīt domas!

Mīlēties jo tu domā, ka viņš to vēlas

Cilvēki nevēlas seksu 24/7. Jā, jūs varat patikt viens otram. Jā, tu vari gulēt gultā, apskaut un skūpstīt. Bet tas nebūt nenozīmē, ka partneris vēlas kaut ko vairāk.

 

Mīlēties alkohola reibumā

Ja abas personas ir iereibušas, maz kas var liegt viņiem iesaistīties intīmās darbībās. Tomēr kādam no partneriem būtu izdevīgi palikt prātīgam, jo ​​skaidrības trūkums var novest pie fiziska kaitējuma un netīšas grūtniecības.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment