Nesen uzzināju par jaunu pāri, kurš dzīvo autobusā – ja redzēsi to no iekšpuses, sapratīsi, kāpēc

Jauns pāris nolēma atteikties no hipotēkas un tagad dzīvo divstāvu autobusā

Daudziem pāriem par apgrūtinājumu vairāku desmitu gadu garumā kļūst kredīts, kuru viņi ir spiesti maksāt, lai dzīvotu savā dzīvoklī vai mājā.

27 gadus vecais brits Lūks Vokers ar savu meiteni nolēma neuzsākt ilgstošas attiecības ar bankām, bet gan rīkoties oriģināli. Viņi iegādājās klasisku Londonas divstāvu autobusu un to pārvērta sev par ērtu mājokli. Tur ir ierīkota pat vannas istaba!

Šie sarkanie divstāvu autobusi jau sen tiek uzskatīti par Lielbritānijas galvaspilsētas simbolu. Konkrēti šis eksemplārs vadāja cilvēkus pa Londonas ielām līdz 2017. gadam, kad pienāca laiks atdot savu vietu daudz modernākam Londonas maršruta autobusu modelim.

Autobusu izlika izsolē, kur to iegādājās šī stāsta varoņi. Pirkuma cena – 2500 britu mārciņu (aptuveni 3500 dolāri), kas nav dārgi prieks topošās mājas. Autobusa pārveidei tika iztērēti vēl aptuveni 15 000 mārciņu (21 000 $).

Vai spētu iedomāties sevi dzīvojam šādā autobusā?

Saskaņā ar pāra teikto, viņiem pašiem nebija īpašu iemaņu remonta veikšanai, tāpēc galdniecības darbu veikšanai, kanalizācijas sistēmas iekārtošanai un elektrības ievilkšanai paris nolīga speciālistus. Visu pārējo gan pāris paveica paši savām rokām.

Pārveidot autobusu par dzīvesvietu ir grūti, bet šī raksta varoņiem paveicās, ka viņi ieguva savā īpašumā divstāvu automašīnu.

 

Nevajadzēja iespiesties vienā stāvā vai mākslīgi radīt otru. Funkcionālais nošķīrums palicis tradicionāls. Lejā ir vieta gana plašai virtuvei ar visu nepieciešamo aprīkojumu.

Te arī atrodas rakstāmgalds, ēdamzona un viesistaba ar dīvāniem, kā arī tualete. Otrajā stāvā vienā autobusa galā tika ierīkota guļamistaba, bet otrā pusē plaša garderobe. Starp šīm daļām, blakus kāpnēm, atrodas vanna.

 

Lasi arī: Kā izveidojās liktenis meitenītei, kuru 4 gadu vecumā nozaga un pārdeva čigāniem.

Arī interesanti: Cilvēki, kuri nekad nesaka “es tevi mīlu.” Kuri tie ir?

Avots: ārzemju preses materiāli

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment