Nespēdama sagaidīt mīlestību, šī sieviete sper drastisku soli – viņa ir traka vai apbrīnojama?

Linna plāno kāzu ceremoniju noturēt aprīlī. Viņa organizē pilnvērtīgas kāzas ar baltu kleitu un visām laulību tradīcijām. Viņa arī dosies uz Romu medusmēnesī.

Ziniet, man pagātnē ir bijuši daudzi potenciālie precinieki, taču es netaisos pieņemt kādu vienkārši tāpēc, lai iederētos sabiedrībā,” saka Linna.

“Esmu bijusi viena nu jau labu laiku un man nav nekādas intereses par attiecībām. Kad biju jaunāka, es gan vienreiz saderinājos, bet tas bija muļķīgi, un nekas no tā nesanāca.”

Lasi vēl: 51 gadu vecs vīrietis apprec piecas 13 gadus vecas meitenes, un tagad viņiem ir jau 29 bērni!

“Protams, nekad nevar teikt nekad,” sieviete piebilst, “taču es esmu gatava būt brīva, cik vien ilgi vajadzēs!”

Linnas māte Flo palīdz meitai organizēt ceremoniju. Kaut arī Linna likumīgi nevar sevi apprecēt, viņa cenšas darīt visu, lai cilvēki uz šīm kāzām skatītos kā uz kaut ko svarīgu un nozīmīgu. Kāzās būs pieņemšana, ballīte, diskotēka un bufete.

Sieviete stāsta, ka viņa guvusi iedvesmu sevi apprecēt pēc tam, kad noskatījusies seriāla “Draugi” epizodi, kurā Monika, Reičela un Fēbe pielaiko kāzu kleitas.

Linna piebilst: “Es vienmēr esmu gribējusi kāzas, un, tā kā “misters Īstais” vēl nav uzradies, es vienkārši ņemšu un precēšos bez viņa.”

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment