Nespried par viņu pēc viņas izskata!; Šī Bārbija cilvēkus nepārsteidz ar savu paskatu vien!

22 gadus vecā Eštona Klārka ir Tenesijas Universitātes klīniskās psiholoģijas pētījumu asistente un studente. Jau kopš 16 gadu vecuma viņa veikusi lūpu korekcijas, konturēšanu,  kā arī nēsā zilas kontaktlēcas, lai pēc iespējas vairāk līdzinātos Bārbijas lellei, taču tas liek apkārtējiem cilvēkiem šaubīties par to, cik nopietni viņa uztver mācības.

Klārka pastāstīja, ka gadiem ilgi baidījusies izskatīties pēc Bārbijas, jo nevēlējās piedzīvot apkārtējo cilvēku nosodījumu, taču mākslīgais izskats viņai liek justies tādai, kāda viņa ir. Cilvēkus parasti pārsteidz tas, ka viņa vēlas iegūt doktora grādu psiholoģijā.

1

Patiesībā izskata dēļ viņa saņem tik daudz pārmetumu, ka tā dēļ nākas mainīt izturēšanos. Klārka skaidro, ka jau laikus pierāda katram jaunajam pasniedzējam, ka kosmētika ir tikai viņas aizraušanās un tā neietekmē mācības. Tiesa, viņa nepaskaidro, kā to izdara. Lelles izskata uzturēšana mēnesī izmaksā aptuveni 1 000 ASV dolāru.

2

“Ļoti daudzi domā, ka nav iespējams sasniegt augstus akadēmiskos rezultātus, ja tik daudz laika velta ārējam izskatam,” viņa stāsta. “Es vēlos pierādīt, ka  tas ir iespējams. Bārbijas izskats ir tikai viena no manām interesēm.”

3

Avots: cosmopolitan.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ellada</cite>

    Ak kungs!!! Bija patiesi simpātiska meitene, bet kļuva par bezpersonisku lelli !!! :((

Leave a Comment