Neticamākie “perfektie” noziegumi pasaulē – arī profesionāļi pieļauj kļūdas!

1. Dvīņi, kuri nozaga kopumā 5 miljonus eiro – dvīņi bija plānojuši apzagt vienu no lielākajiem tirdzniecības centriem eiropā Kaufhaus Des Westens. Tur viņi, par spīti visām drošības sitēmām, nozaga dimantus. Vienīgā viņu kļūda bija atstātais cimds, uz kura bija abu brāļu DNS. Likumdošana konkrētajā valstī pieprasa katram apsūdzētajam tikt tiesātam vienam nevis kopā ar kādu, tāpēc abi brāļi tika attaisnoti.

capture

2. Dans Kūpers – noziedznieks, kura izplānoto noziegumu tā arī neviens neatrisināja. Viņš iekāpa parastā pasažieru lidmašīnā, kas devās uz Sietlu, kur viņš stjuartei iedeva zīmīti ar tekstu, ka viņam rokas bagāžā ir bumba un viņš pieprasa 200,000 ASV dolārus un 4 izpletņus, lai to nepalaistu. Nosēžoties Sietlā, pasažieri izkāpa, un viņš saņēma savu naudu. Dans lika pilotam nekavējoties lidot uz Meksiku, kur viņš izlēca no lidmašīnas ar naudu. Vairāk no viņa nekas nav nedz redzēts, nedz dzirdēts.  Tiek apšaubīts, ka viņš izdzīvoja pēc izlekšanas no lidmašīnas.

Lasi vēl: Pateicoties šim meitenītes zīmējumam, tik atklāts šausmīgs noziegums pret viņu

a98270_xlarge_who-is-db-cooper

3. Lielākā dimantu zādzība pasaulē (Beļģijā) – zādzības vadītājs bija Leonardo Notarbartolo.  Viņa grupējumam izdevās ielauzties dimantu seifa telpā, kur bija visas iespējamās modernākās drošības sistēmas un nozagt dimantus 20 miljonu vērtībā. Leonardo “ietupināja” par citu noziegumu, taču viņš nejauši izpļāpājās par dimantu zādzību un citu apdrošināšanas krāpšanu. Citus noziegumā iesaistītos neizdevās noķert.

a98270_antwerp

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment