Neticami ļauns noziegums: nežēlīgākie dzīvnieku mocītāji, kādi redzēti, saņems smieklīgu sodu

Vīrietis sasprindzina roku muskuļus, uzvarošā un nicinošā pozā stāvot uz noslepkavotā dzīvnieka, kamēr kolēģis skaļi joko: “Dusi mierā.”

these-are-the-shocking-scenes-set-to-be-played-out-in-a-spanish-courtroom-today-as-farm-workers-go-o

Sivēni tika dzīvi izvilkti no cūku māšu miesām pēc tam, kad tās bija nogalinātas.

Šokējošie kadri uzņemti fermā “El Escobar” dienvidaustrumu Spānijā, un tos publicējis kāds darbinieks, kuru šokējis redzētais. Videomateriāli noveda pie četru darbinieku aresta.

Migels Rodrigezs, veterinārās slimnīcas anesteziologs, atzinis, ka šie videomateriāli ir šausminošākie, kādus viņš redzējis. Viņš izteicies: “Tas ir visšausmīgākais ļaunprātības gadījums pret dzīvniekiem, ko esmu savas karjeras laikā redzējis. Ciešanas, ko šie dzīvnieki izjutuši, ir salīdzināmas ar tām, kādas izjustu cilvēks, nonākot tādā pašā situācijā.”

Ja tev ir pietiekami spēcīgi nervi, tad vari noskatīties videomateriālu:

https://www.youtube.com/watch?v=roGWRYR6ApE

Džaviers Moreno, dzīvnieku labturības organizācijas Animal Equality starptautiskais direktors, komentē: “Šī nešaubīgi ir ļaunākā lieta, ko esam redzējuši. Mēs vēlamies vēsturisku spriedumu, kas kalpos par piemēru citiem.”

Diemžēl pēc Spānijas likumiem maksimālais, ko ļaundariem var piešķirt, ir gads cietumā un trīs gadu aizliegums darbam ar dzīvniekiem. Ja vainīgie saņems šo spriedumu, ir mazticams, ka viņi kaut dienu pavadīs cietumā, jo pirmo reizi sodītajiem tik īsus cietumsodus parasti ievērojami samazina vai realiātē nepiešķir nemaz.

Diemžēl vairums cilvēku neapzinās, ka fermu dzīvnieki spēj izjust sāpes tikpat lielā apmērā kā cilvēki, un pat tad, ja to uzturēšanā tiek ievēroti visi noteiktie standarti, lopkopības dzīvnieki tik un tā pārdzīvo smagas fiziskas un psiholoģiskas ciešanas, pirms tiek nogalināti apēšanai. Tādēļ miljoniem cilvēku visā pasaulē arvien biežāk izvēlas kļūt par veģetāriešiem, tādējādi pārstājot ar savu patēriņu atbalstīt industriālo lopkopību.

Ja esi gatavs uzzināt par to vairāk, šeit vari noskatīties video par ikdienišķo praksi industriālajā piena, olu, putnu, liellopa un cūkas gaļas ražošanā:

Avots: mirror.co.uk

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment