Neticami – vai ir iespējams izmainīt savu ķermeni ar hipnozes palīdzību?

Dī pastāstīja Daily Mail portālam, ka viņas dzīve bijusi nožēlojama: “Man nācās vilkt vīriešu apavus, jo tauki karājās pāri potītēm, nosedzot sieviešu apavus. Man vienmēr patikušas sievišķīgas drēbes, un es tāda arī jutos, tāpēc tas bija mokoši.”

Dī mēģināja iesaistīties svara zaudēšanas grupās un jau agrāk piekopusi daudz dažādu diētu, bet nekas nespēja pārtraukt pārēšanās tendenci un kāri pēc saldējuma un sāļām uzkodām. Viņai pat apsvēra kuņģa apsiešanas operāciju, bet ārsti teikuši, ka viņa var neizdzīvot lielā svara dēļ. Tā vietā ārsti piekrita veikt kuņģa samazināšanas operāciju, kas nav tik bīstama, taču tas nemainīja Dī paradumus – viņa turpināja aizrauties ar neveselīgu pārtiku.

Viņa stāsta, ka: “Pārmaiņas sākās tad, kad nelielā brūcē uz kājas izplatījās infekcija, kas nokļuva līdz pat kaulam. Nebija patīkami uzzināt, ka mans svars ir tā izgājis no rāmjiem, ka varētu kļūt par nāves iemeslu.”

Tad viņa vērsās pie klīniskā hipnoterapeita un motivācijas eksperta Stīva Millera, kurš piedāvāja izmantot hipnozi. Pateicoties individuālajām sesijām ar Stīvu, Dī beidzot piedzīvoja pārmaiņas, kuras vienmēr bija vēlējusies.

“Es ieraudzīju Stīvu televīzijā, un parādījās “klikšķis”. Es ar ziņu sazinājos un pielietoju hipnoterapijas paņēmienus. Pateicoties Stīvam, mana domāšana mainījās, un es sapratu, ka  visu mūžu esmu pieņēmusi nepareizos lēmumus.”

Atsaucoties uz viņa mājaslapā publicēto informāciju, hipnozes sesijas tiek balstītas uz kontroli pār ķermeni, vienlaikus mēģinot saglabāt miera stāvokli. Dī gadījumā terapija lika saprast, ka viņa pati nosaka savu dzīvesveidu, un ir vienīgais cilvēks, kas to var mainīt.

Stīvs savā mājaslapā raksta: “Kad es strādāju ar klientiem, izmantojot svara zaudēšanas hipnozes pieeju, es vienmēr uzsveru, ka klients ir noteicējs un ar mani kopā strādā, lai palīdzētu “ieprogrammēt” prātu tā, lai palielinās motivācija un kontrole pār ēšanas paradumiem, un svars tiktu zaudēts saprātīgā veidā.”

Dī sasniedza rezultātus, mācoties kontrolēt porciju lielumu, saņemot motivējošus ieteikumus un pildot pašvērtējuma celšanas uzdevumus. Pēc trīs gadiem viņa ir zaudējusi 127 kilogramus un saka, ka vēlas zaudēt vēl 70, lai sasniegtu uzstādīto mērķi – 76 kilogramus. Viņa ir sajūsmā par rezultātiem, kā arī var lepoties ar daudz veselīgāku izskatu un arī to, ka uzturā lieto veselīgāku pārtiku.

1445371670-syn-wdy-1445012133-picmonkey-collage

Dī stāsta: “Draugi man saka, ka izskatos daudz jaunāka, un seja ir tā mainījusies, ka mani ir grūti atpazīt.”

Šobrīd viņa mācās, lai kļūtu par hipnoterapeiti un palīdzētu citiem sasniegt tādus pašus rezultātus. Tagad, ejot iepirkties ar draudzenēm, viņa var nopirkt visu, ko vien vēlas.

“Man patīk izskatīties un justies labi!”

Avots: www.womansday.co.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment