Tu neticēsi, ka viņas ir radinieces, un būsi šokēts, uzzinot, kā viņas kopā pelna naudu!

30

Vēl joprojām visu šo gadu laikā mēs domājam, ka dzīvē nenotiek nekas tāds, kā tiek atspoguļots filmās. Bet pēc šī izlasīšanas tavas domas mainīsies.

Tu būsi ļoti pārsteigts, uzzinot, kādā veidā šī māte ar meitu pelna naudu. To ir ļoti grūti iztēloties – tu nekad neticēsi, ka cilvēki uz kaut ko tādu patiešām ir spējīgi, uzsverot to, ka viņas ir radinieces.

28

Ši ir māte un meita. 22 gadus vecā Monika un 56 gadus vecā Džesika strādā pieaugušo cilvēku industrijā. Viņas ir likušas brīnīties ļoti daudziem cilvēkiem, un ir jau arī iemesls brīnīties – kas tāds ir pilnīgi neaptverams. Diezin vai bieži nākas redzēt, ka neķītrajās filmās kopā piedalās gan māte, gan meita. Lielākais jautājums rodas par to, kā viņas par kaut ko tādu ir vienojušās.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu Monikas un Džesikas stāstu un to, kā viņām patīk strādāt šajā industrijā:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Tikko ir sācies jauns gads. Vai pāršķirsi lapu savā dzīvē, atstājot pagātnē, kas pieder pagātnei, atverot durvis dzīvei, par kādu vienmēr esi sapņojusi? Jauns auto, sava dzīves telpa, jauni draugi, piepildītas attiecības, vaļasprieks un aizrautība ar dzīvi. Padari 2017. par labāko gadu, ko esi piedzīvojusi!
    Starp citu – katra līdz marta beigām iegādātā Sindikāta pakete ir arī tava biļete papildus izlozei, kuras balvu fondā ne tikai trīs dizaina un tehnikas meistardarbi Apple MacBook Pro, bet arī pilnīgi jauns, jaudas un skaistuma pilnības iemiesojums BMW X6.
    Laikā no 19.līdz 23.janvārim Sindikāta ietvaros darbojas apdrošināšana! Ja kādas ļoti neveiksmīgas sagadīšanās dēļ neko nelaimē, saņemsi vēl vienu Sindikāta paketi pilnīgi bez maksas!

Leave a Comment