Un bez sīpoliem to nevar pagatavot. Bet es iesaku izmantot zaļos sīpolus. Rāceņu sīpoli būs rupji. Bet zaļie sīpoli ir labi. Tāpēc mēs tos sasmalcināsim. Jo mēs to vairs nevaram paņemt.
Kas vēl ir atlicis? Tas viss ir sasmalcināts un sasmalcināts, es nedomāju, ka ir vēl kaut ko piebilst. Bet ir vēl dažas lietas, ko piebilst. Tālāk mums ir mērce.
Mēs izmantosim tikai majonēzi. Jā, visvienkāršākā un treknākā. Un neaizmirstiet piparus pēc garšas. Bet sāli šeit nemaz nevajag.
Tātad, draugi, vai jums ir ēstgriba? Kopš gatavošanas sākuma man jau gribās. Ātri sajauciet mūsu siļķu pastēti salātu bļodā un pildiet olas.
Tas ir viss! Mēs varam ēst! Un mēs to izdarīsim tūlīt.
Aprēķinām, cik daudz var apēst viens cilvēks, un reizinām ar uzaicināto cilvēku skaitu. Es, protams, jokoju, bet tev tomēr ir jāaprēķina. Pretējā gadījumā tev nāksies steigties no galda uz virtuvi, lai pagatavotu vēl.
Lasi vēl: Es jums parādīšu, kā izvēlēties mandarīnus. Galvenās atšķirības starp gataviem un negataviem augļiem
Lai jums labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Kāda kundze bankomātā ”pazaudēja” 100 eiro – iestādes skaidro vai bankomāti mēdz kļūdītiesby Sandra Ločmele
- Kā pareizi pagatavot kraukšķīgas kartupeļu pankūkas – šefpavāra padomiby Anete Vītola
- Rīgas privātmāju ciematā klaiņo lūsis: sēž pie žoga Rīgā un nebaidās no suņiem un cilvēkiem (video)by Laura Blūma