Un bez sīpoliem to nevar pagatavot. Bet es iesaku izmantot zaļos sīpolus. Rāceņu sīpoli būs rupji. Bet zaļie sīpoli ir labi. Tāpēc mēs tos sasmalcināsim. Jo mēs to vairs nevaram paņemt.
Kas vēl ir atlicis? Tas viss ir sasmalcināts un sasmalcināts, es nedomāju, ka ir vēl kaut ko piebilst. Bet ir vēl dažas lietas, ko piebilst. Tālāk mums ir mērce.
Mēs izmantosim tikai majonēzi. Jā, visvienkāršākā un treknākā. Un neaizmirstiet piparus pēc garšas. Bet sāli šeit nemaz nevajag.
Tātad, draugi, vai jums ir ēstgriba? Kopš gatavošanas sākuma man jau gribās. Ātri sajauciet mūsu siļķu pastēti salātu bļodā un pildiet olas.
Tas ir viss! Mēs varam ēst! Un mēs to izdarīsim tūlīt.
Aprēķinām, cik daudz var apēst viens cilvēks, un reizinām ar uzaicināto cilvēku skaitu. Es, protams, jokoju, bet tev tomēr ir jāaprēķina. Pretējā gadījumā tev nāksies steigties no galda uz virtuvi, lai pagatavotu vēl.
Lasi vēl: Es jums parādīšu, kā izvēlēties mandarīnus. Galvenās atšķirības starp gataviem un negataviem augļiem
Lai jums labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Pavasara rituāls ābelēm – ko kaisīt zem kokiem, lai kaimiņi apskaustu ražuby Anete Vītola
- Mūsu senči 12.martu uzskatīja par Tumšo vēju dienu – ko vajag darīt, lai neveiksmes tev apietu ar līkumuby Sandra Ločmele
- Režisors Gints Zilbalodis vēlreiz pamatīgi pārsteidzis “Straume” fanus ne tikai Latvijā, bet arī pasaulēby Laura Blūma