Nežēlīgs pāris sava bērna slepkavību cenšas maskēt muļķīgākajā veidā (+ VIDEO)

Bērna vecāki, Džefrijs Vildšīrs (52) un Rozalīna Beikere (25), ir apsūdzēti par sava bērna slepkavību un pagaidām tiek noskaidroti visi apstākļi. Izrādās, ka šī ģimene jau iepriekš ir nonākusi sociālo dienestu redzeslokā.

Zemāk video ir redzams, kā māte ar bērnu pie krūtīm iekāpj autobusā, kamēr tēvs iestumj bērnu ratiņus salonā un parāda dzīvesbiedrenei augšupvērstu īkšķi, taču pats autobusā neiekāpj. Bērna seja ir aizsegta. Māte autobusā brauc 20 minūtes, kuru laikā bērns neizdveš ne pīkstiena un ne reizi nepakustas, bet māte tikmēr izmanto mobilo tālruni.

Ir zināms, ka māte ir rakstījusi īsziņu savai māsai, kur viņa norāda, ka bērns ir miris. Viņa pievērš citas pasažieres uzmanību saistībā ar savu bērnu. Pasažiere saceļ nelielu traci autobusā un liek mātei izsaukt ātro palīdzību, jo saprot, ka mazulis ir miris – viņš ir auksts, bez pulsa un neelpo. Māte tikmēr turpina runāt ar ātro palīdzību, liekot sievietei izpildīt pa telefonu sniegtās instrukcijas.

Lasi vēl: Viena sekunde, un viņi savu bērnu vairs neredzētu. Lūk, cik ātri ir iespējams nozagt bērnu! (+ VIDEO)

Tēva Džefrija, kurš kopumā ir 25 bērnu tēvs, versija ir šāda: viņš iepriekšējā vakarā, kad ir noteikta bērna reālā nāve, neesot nemaz bijis mājās – bērns esot palicis ar dzīvesbiedreni Rozalīnu. Viņš esot atgriezies mājās tikai no rīta, kad Rozalīna jau ir bijusi sataisījusies ar bērnu doties ārā, un viņš esot abus pavadījis uz autobusu, bet uzmanību bērnam nav pievērsis. Viņš Rozalīnu ar bērnu regulāri pavadot uz autobusu, palīdz iestumt ratiņus un žestu (augšupvērstu īkšķi) arī lieto vienmēr kā laba vēlējumu, abiem dodoties ceļā. Viņš par bērna nāvi neko nav zinājis.

Māte Rozalīna savā liecībā atklāj, ka bērna tēvs ir narkomāns, kuram bieži ir dusmu uzplūdi, kā rezultātā viņš nereti iekausta gan pašu Rozalīnu, gan viņu mazuli, un arī šis gadījums neesot bijis izņēmums.

Izmeklēšanas rezultātā ir atklājies, ka liktenīgajā vakarā ģimenes mājās esot bijuši Rozalīnas radinieki. Ir skaidri saprotams, ka abi vecāki ir nolēmuši to padarīt par nelaimes gadījumu autobusā, kur bērnam it kā palicis slikti, lai piesegtu slepkavību, taču no viņu puses bija ļoti muļķīgi domāt, ka tiesu ekspertīze nespēs noteikt patiesos bērna nāves iemeslus.

https://www.youtube.com/watch?v=aWApkCxVwC0

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment