Nežēlīgi veidi, kā citās pasaules valstīs soda izvarotājus; Neticēsi, kā ir Ķīnā

wefewfwdqw

Amerikas Savienotajās Valstīs kāds izvarošanas gadījums izpelnījās plašu sabiedrības uzmanību – koledžas studentu par izvarošanu sodīja ar sešu mēnešu cietumsodu, bet beigu beigās viņam reāli nācās ieslodzījumā pavadīt tik vien kā trīs mēnešus – iedzīvotāju neapmierinātība drīz pārauga visā valstī notiekošos protestos.

Cilvēki uzskatīja, ka vīrietis nebija izcietis pienācīgu sodu par nozieguma paveikšanu un protestētāji aicināja ASV varasiestādes pārskatīt saistošo likumdošanu.

Šis būs ieskats par to, kā citās valstīs soda par seksuālu noziegumu paveikšanu. Daudzās sodi ir visai brutāli, un jautājums paliek atvērts diskusijai – cik nežēlīgu sodu patiesībā ir pelnījis izvarotājs?

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">hartijs</cite>

    PSRS=121p, prim 15 un sēdi cik iedos.
    Tas ir tikai par mēģinājumu izvarot.

  • <cite class="fn">Sabic</cite>

    Nevienam nav tiesības nonāvēt otru! Laivienalga ko viņš būtu izdarijis. Jo viņš izdara tik pat ļaunu grēku kā izvarotājs!!! Bet ar cietumsodu droši var sodīt un piespied kārtas darbu!!!

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      Tu tāpat teiktu ja tevi izvarotu?

    • <cite class="fn">Mims</cite>

      Nāve ir pārāk saudzīgs nāvessods, cietumsods kur nu vel kūrorts par noziegumu. Nocirst galu un palaist lai mokas atlikušo mūžu. Citiem domājams šāds solis liks divreiz padomāt.

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      Ja Tavu meitu izvarotu, tad arī būtu tik saudzīgs ? Noziedznieks cietumā vēl uz nodokļa maksātaja, arī uz cietušā, rēķina dzīvo. Ļoti ,,godīgi”.

Leave a Comment