No kā Keitai Midltonei bija jāatsakās hercogienes statusa dēļ? Noteikumi ir dzelžaini

Pilnīgi katra meitene bērnībā reiz sapņoja kļūt par princesi, tādēļ ar lielāko prieku nēsāja neīstas diadēmas un no papīra izveidotus greznus auskarus. Vēl šajā komplektā ietilpa karaliska kleita un svinīga viesu (precīzāk, leļļu) uzņemšana pie tasītes tējas.

Kas notiek, kad mēs izaugam? Tad mēs saprotam, ka princeses tituls patiesībā nemaz nav tik sapņains, kādu bijām iedomājušās, kā arī tas, ka cerības tādu iegūt ir pielīdzināmas nullei. Protams, ir arī tādas sievietes, kurām paveicas. Lielisks piemērs šajā gadījumā ir Keita Midltone, kuras dzīve pilnībā izmainījās neilgi pēc tam, kad viņa apprecējās ar princi un kļuva par hercogieni. Viņai gan nācās iemācīties pāris noteikumus, kas noteikti jāievēro aristokrātiem:

  1. Keitai nācās iemācīties vairākas valodas, lai spētu komunicēt starptautiskās tikšanās.

  2. Keitai ir liegtas tiesības piedalīties vēlēšanās un kandidēt uz kādu no parlamenta vietām, jo šāda rīcība tiek uzskatīta par antikonstitucionālu: karaliskajai ģimenei ir jāpaliek neitrālai.

  3. Princese nedrīkst nokļūt jebkādos skandālos un domstarpībās, jo citādi viņai var atņemt titulu.

  4. Diemžēl, Keitai nācās praktiski atteikties no sava vārda saīsinājuma, jo turpmāk viņu ir jāuzrunā kā: “Viņas karaliskās augstības, hercogiene, Velsas Viljama sieva”, “Katrīna”, “Kundze”. Un nekā citādi!

  5. Princesei vienmēr ir jāizskatās lieliski, tādēļ Keita vismaz trīs reizes nedēļā apmeklē skaistumkopšanas salonus. Turklāt, jūs nekad viņu neredzēsiet sporta zālē nosvīdušu un sasārtušu.

  6. Viņai turpmāk vienmēr būs jāievēro etiķete un protokols. Jo īpaši tas attiecas uz maltīti. Tiklīdz princese ir pārtraukusi ēst, visiem klātesošajiem viesiem arī jāpārtrauc ēšana un jāpieceļas no galda. Apēst pilnīgi visu ir kategoriski aizliegts!

  7. Viņas uzvedībai ir jābūt nevainojamai, nedrīkst sniegt sabiedrībai iespēju dažādām aprunām par viņas darbībām. To ir ļoti grūti paveikt, jo viņa nemitīgi apmeklē dažādus sabiedriskus pasākumus.

  8. Princese nedrīkst strādāt, tādēļ Keitai nāksies atlikt malā savu mākslas vēstures diplomu. Kā domājat, Keita ir dikti sarūgtināta par šo?

  9. Lūk, ko vēl aizliegts darīt princesei: ēst gliemenes, jo ir iespējama saindēšanās, spēlēt “Monopolu”, jo tā ir nežēlīga un negodīga spēle, kā arī parakstīt neformālus dokumentus un izsniegt autogrāfus. Nekāda lielīšanās par savu titulu!

  10. Tātad, ko tad īsti viņa drīkst darīt? Diemžēl princeses pienākumos ir organizēt svinīgas pusdienas, tikšanās un labdarības pasākumus. Kopumā var teikt, ka Keitas dzīves jēga turpmāk būs labdarības pasākumi.

Lasi vēl: FOTO: uzieti interesanti Keitas Midltones un viņas māsas Pipas bērnības attēli

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment