Noskaidrots, kas ir meitene no Dziesmu svētkiem, kura mūs tā aizkustināja ar savām asarām!

1a

Latvijas Skolu un jaunatnes dziesmu un deju svētkos lielais koncerts ir aizvadīts, un jau kārtējo reizi emocionāli spēcīgākais mirklis, kurš burtiski satricināja mūsu dvēseles, bija brīdis, kad atskanēja otrā Latvijas himna – Saule, Pērkons, Daugava. 

Tomēr, iespējams, daudzi no jums nepamanīja īpaši aizskustinošu mirkli šīs dziesmas izpildīšanas laikā – kāda jauna meitene, būdama tik ļoti aizkustināta no dziesmas radītajām emocijām, bija izplūdusi asarās.

Šķirsti otru lapu, lai redzētu video un uzzinātu vairāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Corbie</cite>

    varbut vina raudaja del ta ka nebija edusi visu dienu, ka neka kursh grib est apshaubaama paskata desmaizi, kurai terminsh iztecejis…

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Bišķīt vēlāk vajadzēja tai asariņai noritēt,jo nebija dziesmā vēl ta kulminācija kad kad sažņaudzas sirs un norit asara.Bet citādi ļoti skaisti.Es arī kad raudu nešņaukājos un neliecu galvu, mērķis sasniegts -esmu paraudājusi un smuki izskatījusies.

  • <cite class="fn">sprīdis</cite>

    cik cilvēku tik emociju izpausmju un arī brīdis kurā pakāpē kas notiek. ļoti skaista meitene, skaista dziesma, skaistā valstī tas notiek. vis savā laikā un vietā. meitenei novēlu visu to labāko un pie jebkurām emocijām stāvēt augsti paceltu galvu, ibo, tas liecina ka cilvēks ir taisns savās emocijās.

  • <cite class="fn">dalībnieks</cite>

    Nebija viņa ne pirmā, ne vienīgā, kurai asaras tecēja dziedot šo dziesmu, bet viņa vienīgā parādīta un nu ir sensācija. Būtu kameras bijušas augstākās rindās, tad katru otro meiteni būtu tādu redzējuši.

  • <cite class="fn">A</cite>

    Smukiņa 🙂

Leave a Comment