Noskaties policista izrēķināšanos ar 22 gadu vecu meiteni, kuru viņam bija jāaiztur (VIDEO)

Policists aiztur 22 gadus vecu studenti ārpus bāra un izrēķinās ar viņu par to, ka viņa viņu aizskāra! Aculiecinieka video ir kļuvis populārs, un starp interneta lietotājiem notiek asa diskusija par policista pēkšņo rīcību.

Aculiecinieks pie Bondi Beach Bar bāra Kolorado štatā, ASV, ir nofilmējis, kā policists, izmantojot spēka paņēmienu, notriec no kājām zemē 22 gadus vecu studenti par to, ka viņa ir viņu aizskārusi.

Šis video internetā ir strauji izplatījies, un starp interneta lietotājiem notiek asa diskusija par to, vai policista pēkšņā rīcība bija piemērota gadījumam. Ir cilvēki, kuri uzskata, ka šāds spēka paņēmiens no vīrieša puses pret sievieti ir nevajadzīgs un pārmēru agresīvs, taču daļa norāda, ka pasaulē valda vienlīdzība, un tāpēc sievietēm ir jāmācās savaldīt rokas attiecībā pret vīriešiem.

 

Video ļoti labi redzams, kā sieviete pretojas policistam, to virzot prom no sevis brīdī, kad viņš mēģina viņu aizturēt ārpus bāra, jo viņas pusis bija iesaistīts nopietnā kautiņā, bet policists nolemj šādu studentes rīcību neatstāt bez ievērības un ietriec viņu ar seju zemē, kamēr otrs policists atgrūž puisi, kurš steidzas viņai palīgā un uzreiz pēc tam steidz palīgā saņemt jaunietes rokas roku dzelžos.

Kā tev šķiet – vai policists rīkojās atbilstoši, izdarot šādu spēka paņēmienu?

Lasi vēl: Nopublicēts video, kurā policists nošauj jaunu puisi; Trakākais – policistu attaisnoja

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment