Olīveļļa+laima sula=lielisks līdzeklis, kas uzmundrinās atbrīvos orgānus no toksīniem!

Abus šos produktus izmanto visdažādāko slimību profilaksē. Mēs iesakām maisījumam izmantot olīveļļu un organiskus laimus. Olīveļļu nav nepieciešams daudz apstrādāt, tādēļ tā saglabā visas barības vielas, bet organiskais laims arī ir saglabājis visas savas veselīgās vielas. Šāds savienojums ķermenim sniegs tikai labu!

Lūk, ko šis maisījums ārstēs! Pietiek ar vienu karoti dienā!

Aizcietējums

Laima un olīveļļas maisījums ir ļoti spēcīga gremošanas trakta smērviela, kas aktivizē nieru un žultspūšļa darbību. Šāds maisījums pasargās Jūsu organismu no iekšienes, vienlaikus darbojoties arī kā spēcīgs antioksidants. Šādā veidā iespējams uzlabot gremošanas trakta darbību, likvidējo nevajadzīgos atkritumus no organisma.

Sirds un asinsvadu slimības

Olīveļļas sastāvā ir veselīgās taukskābes, kas spējīgas uzlabot asinsriti un samazināt kaitīgā holesterīna līmeni asinīs. Šāds maisījums ir ļoti veselīgs un noderīgs, turklāt, palīdzēs ārstēt dažādas sirds un asinsvadu slimības.

Reimatiskas problēmas

Maisījumam ir ļoti spēcīgas pretiekaisuma īpašības, kas palīdzēs artbrīvoties no sāpēm locītavās, samazinot arī reimatiskās problēmas.

Žults pārpalikumi žultspūslī un aknās

Lietojot mūsu piedāvāto maisījumu no rītiem tukšā dūšā, var novērst žultsakmeņu veidošanos. Maisījumu nepieciešams lietot vismaz stundu pirms brokastīm, tādā veidā nodrošinot pēc iespējas labākus rezultātus. Tas pildīs žultspūšļa detoksikācijas funkcijas, palīdzot samazināt šiem orgāniem uzlikto slodzi.

Lasi vēl: Nostiprini imunitāti un pazemini holesterīna līmeni ar šo dzērienu! Tikai 4 sastāvdaļas!

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment