Omīte dalās ar metodi, kā ātri noņemt dzeltenos pleķus no vannas un izlietnes vien 2 minūšu laikā

Etiķis

Tev būs nepieciešams parasts pulverizators. To izmanto, lai vienmērīgi apsmidzinātu vannas virsmu ar etiķi. Pēc tam atstāj uz pusstundu un iztīri vannu ar mīkstu tīru sūkli. Beigās to noskalo ar vēsu ūdeni.

Citrons un soda

Citronu sulai pievieno ēdamkaroti sodas un rūpīgi samaisi, lai iegūtu pastas līdzīgu konsistenci. Ar šo maisījumu iezied vannas virsmu un atstāj uz pusstundu. Pēc tam to notīri ar mīkstu sūkli un noskalo vannu ar siltu ūdeni.

 

 

Trauku mazgājamais līdzeklis

Iesmērē vannu ar trauku mazgājamo līdzekli. Ar mitru sūkli to saputo un atstāj uz 10-15 minūtēm. Pēc tam notīri vannu un rūpīgi noskalo to.

Tomātu zupa no Marokas: saderam, ka nekad neko tik garšīgu nebūsiet baudījis (recepte)

Kāpēc Visums mums atsūta mājas mīluļus un ko nozīmē, ja kaķis negaidīti ierodas tavā miteklī

Ūdeņraža pārskābe

Izmanto parastu ūdeņraža peroksīdu, sajaucot to vienādās daļās ar jebkuru mazgājamo līdzekli. Ar šo maisījumu iezied vannas virsmu un atstāj uz pusstundu. Pēc tam, izmantojot mīkstu sūkli, rūpīgi notīri visu virsmu un noskalo ar istabas temperatūras ūdeni.

Lasi vēl: Ko sievietes lūpu forma var atklāt par viņas raksturu. Mani rezultāti sakrita ar 4. numuru

Ožamais spirts

Atšķaidi šo šķīdumu ar ūdeni attiecībā 1:10, uzklāj to uz problemātiskajām virsmām un ļauj tam iedarboties 20 minūtes. Pēc tam rūpīgi paberzi virsmas ar sūkli un noskalo ar siltu ūdeni. Lūdzu, rīkojies uzmanīgi, izmantojot cimdus, un regulāri vēdini telpu!

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment