Opel Cascada maina priekšstatus par greznu vissezonas kabrioletu

Opel Cascada – tīra elegance, tīrs dzīvesstils. Vienkārši iesēdieties un izbaudiet!

Ventilēti, elektriski regulējami ergonomiskie sporta sēdekļi. 

Sertificētie dažādos veidos regulējamie ergonomiskie sēdekļi piedāvā nevainojamu sportiskuma un atbalsta kombināciju, kas lieliski atbilst jaunās Opel Cascada raksturam. Ergonomiski sertificētie sēdekļi ar elektriski regulējamo sēdvietas pagarinājumu, regulējamo muguras balstu  un ādas apdari ir vienkārši jāizmēģina, lai tos varētu patiešām novērtēt. Trīs ātrumu sēdekļu ventilācija  ir īpaši pirmklasīgs papildaprīkojums.

Drošības jostas padevējs.

Platās durvis atvieglo visu pasažieru iekāpšanu un izkāpšanu. Opel Cascada priekšējiem sēdekļiem ir pieejams elektriskais drošības jostas padevējs1 ērtai drošības jostas uzlikšanai.

Ērta iekāpšana.

Nekādu slēpto slēdžu: vienkārši pabīdiet uz priekšu priekšējo sēdekļu atzveltnes, un sēdekļi automātiski pabīdīsies uz priekšu, lai aizmugurē sēdošie pasažieri varētu iekāpt un izkāpt.

Galvenais ir temperatūra. 

Augstas kvalitātes aprīkojums izceļ Cascada universālo dabu: siltumu atstarojoša āda, elektroniskā klimata kontrole  un stūres apsilde.

 Ideāla pirmā automašīna.

Uzglabāšanas iespējas kabrioletos parasti ir ierobežotas, bet ne Opel Cascada gadījumā. Trīspadsmit ērti izvietoti uzglabāšanas nodalījumi nodrošina kārtību salonā. Bagāžas nodalījuma ietilpība ir 280-380 litri atkarībā no tā, vai jumts ir atvērts vai aizvērts. Turklāt ir nepieciešamas tikai pāris sekundes, lai, izmantojot FlexFold sistēmu, salocītu vienu vai abus aizmugurējos sēdekļus un iegūtu līdz 750 litriem vietas. Slēdži ir ērti izvietoti abās pusēs bagāžas nodalījuma aizmugurē.

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.autofavorits.lv

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment