Opel īpašnieku pieredze

Kas notiek pēc tam, kad jaunais Opel tiek nogādāts mājās? Uzziniet par servisu, tehnisko apkopi un vairāk.
Ja jums pieder Opel

Visi Opel tiek pārdoti ar 2 gadu jaunā auto garantiju. Šī garantija attiecas uz visām jaunajām Opel automašīnām, uz 24 mēnešu periodu bez jebkādiem nobraukuma ierobežojumiem, sākot no auto reģistrācijas vai piegādes klientam dienas, atkarībā no tā, kura no šīm dienām ir pirmā.

Jaunas automašīnas garantija.

Papildus jauna Opel transportlīdzekļa standarta 2 gadu garantijai, Opel Pagarinātā Garantija noteiktiem transportlīdzekļa agregātiem un rezerves daļām nodrošina papildus garantiju līdz 4 gadiem vai līdz 120 000 km nobraukumam, atkarībā no tā kurš iestājas pirmais.
Pirmo 2 gadu garantija ir spēkā bez nobraukuma ierobežojuma.
Par papildus samaksu piedāvājam pagarināt garantiju līdz 5 gadiem vai 200 000 km.

Atkarībā no izvēlētā modeļa, virsbūves caurrūsēšanas garantija ir spēkā no 6 gadiem līdz 12 gadiem.

Turklāt 4 gadus visiem jauniem Opel transportlīdzekļiem 24 stundas diennaktī ir pieejama Opel tehniskā palīdzība negaidītas tehniskas kļūmes gadījumā.

Par visiem konkrētā modeļa un ar klientu apkalpošanu, garantijas periodu vai nobraukumu saistītajiem jautājumiem lūdzam Jūs vērsties pie Autofavorīts, oficiālā Opel dīlera.

Opel palīdzība uz ceļa.

Neatkarīgi no tā, kurp jūs dodaties, ja gadīsies kas neparedzēts ar automašīnu, Opel programma “Road Assistance” (Palīdzība uz ceļa) garantē, ka jūs nokļūsiet galamērķī. “Road Assistance” ir pieejama 24 stundas diennaktī, vairāk nekā 40 Eiropas valstīs. Palīdzība uz ceļa, autoevakuatora pakalpojumi, auto īre, nakšņošana viesnīcā, brauciens ar vilcienu vai lidojums, un vēl vairāk iespēju.

Opel Palīdzība uz ceļa ir spēkā 1 gadu visiem jaunajiem Opel transportlīdzekļiem. Kopā ar Opel FlexCare pagarināto garantiju, Opel Palīdzība uz ceļa var tikt pagarināta līdz pat 5 gadiem vai 120 000 km sākot no brīža, kad Opel autorizētais pārdevējs piegādā automašīnu vai no pirmās reģistrācijas datuma atkarībā no tā, kas iestājas pirmais.

Kā saņemt Opel piedāvāto palīdzību uz ceļa

Opel palīdzība uz ceļa” ir bezmaksas pakalpojums attiecībā uz jebkuru jaunu Opel transportlīdzekli un ir spēkā 4 gadus vai 120 000 km (atkarībā no tā, kas iestājas pirmais).
Garantija nesedz defektus, ko izraisījušas jebkādas detaļas vai piederumi, kas nav oriģinālās Opel rezerves daļas vai piederumi.

Kā nodrošināt tehnisko apkopi savam auto?

Opel pilnvarotā dīlera augsti kvalificētie tehniķi būs vienmēr gatavi palīdzēt. Sākot no vienkāršas eļļas nomaiņas līdz pat kompleksām pārbaudēm auto darbības uzturēšanai, neviens nepazīs jūsu Opel labāk par viņiem.

Rakstu iesaka:
Avots: opel.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment