Opel Movano Combi. Nezaudējiet kursu!

Iepazīstiet pielāgojamo Opel Movano Combi. Joslas saglabāšanas brīdinājuma sistēma uztver joslu maiņu un, automašīnai neapzināti novirzoties no kursa, brīdina ar vizuālu un skaņas signālu.

Labāka redzamībaTālo gaismu palīgsistēma¹ automātiski pārslēdz tuvās gaismas, kad tiek uztverti pretim braucoši transportlīdzekļi vai konkrēti laikapstākļi.

Kārtīgi aizslēgts un aprīkots ar signalizācijuMovano iespējams aprīkot ar rūpnīcā uzstādāmiem bloķētājiem¹, kas garantē papildu drošību. Bloķētāji neļauj atvērt salona durvis bez atslēgas, mehāniski nobloķējot pogas durvju panelī.

Elektroniskā trajektorijas stabilizācijas programma (ESP®)

ESP® ievērojami uzlabo stabilitāti un drošību. Tā ir iekļauta visu Movano standartaprīkojumā un ietver palīgmehānismu braukšanas uzsākšanai kalnā, piekabes stabilitātes programmu un uzlabotu vilkmes kontroli.

Darbā un uz ceļa drošība pirmajā vietā.

Drošība vienmēr ir prioritāte. Tādēļ Movano standarta un papildu komplektācijā iekļautais drošības aprīkojums ir tik plašs.

Movano standartaprīkojumā ir iekļauts ESP®, ABS, autovadītāja gaisa drošības spilvens un 3 punktu drošības jostas visās sēdvietās. Par drošu un vieglu uzņēmējdarbību gādā izcila stabilitāte sānvējā un optimizēta ceļa redzamība pārskatāmības ziņā. Citas aprīkojuma iezīmes:

  • Blakussēdētāja gaisa drošības spilvens
  • Sānu gaisa drošības spilveni
  • Automātiski priekšējie lukturi un vējstikla tīrītāji
  • Statiskās līkumu gaismas

 Vieglāka parkošanāsParkošanās sensori¹ ar skaņas signāliem ļauj izvairīties no nejaušiem bojājumiem, braucot atpakaļgaitā.

¹ Papildaprīkojums.

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment