Opel Movano tavam biznesam

Izvēlei pieejami progresīvi Opel Movano Turbo un BiTurbo dīzeļdzinēji ar iespaidīgu griezes momentu, mazu degvielas patēriņu un zemu izmešu līmeni.

Movano ir aprīkots ar Start/Stop sistēmu, kas samazina izmešu daudzumu un degvielas patēriņu līdz nullei katru reizi, kad tas apstājas. Dažādas trīs dzinēju versijas ar jaudu no 110 ZS līdz 170 ZS samazina Movano degvielas izmaksas un izmešu daudzumu. Ir pieejama arī Easytronic® automātiskā pārnesumkārba.

Peļņa no zemām ekspluatācijas izmaksām.
Izstrādāts, lai uzticami kalpotu vairāku gadu garumā ar minimālu apkopi, Movano piedāvā zemas kopējās ekspluatācijas izmaksas, pateicoties virknei naudu taupošu funkciju. Zems izmešu līmenis samazina nodokļus un jūsu ietekmi uz vidi. Tikpat patīkama ir arī mūsu standarta Opel garantija, kurā iekļauti šādi elementi:


24 mēnešu garantija bez kilometru nobraukuma ierobežojuma, 6 gadu caurrūsēšanas garantija, Opel palīdzība uz ceļa pirmos 12 mēnešus vairāk nekā 40 valstīs.
Jums un jūsu Movano pieejams Eiropas mēroga tīkls ar vairāk nekā 3000 specializētu servisa punktu. Ja nepieciešams, jūsu Movano iespējams uzstādīt oriģinālās Opel rezerves daļas, kas garantē optimālu veiktspēju.

Digitālais tahogrāfs autoparka pārvaldībai.

Reģistrē un aprēķina braukšanas un stāvēšanas laiku, ļaujot analizēt autoparka pārvaldības datus. Autovadītājam to ir viegli vadīt. Combi piedāvā ideālu pasažieru transportēšanas un kravas pārvadāšanas potenciāla apvienojumu. Šeit skaidra prioritāte ir drošība – inerces spoles klēpja un diagonālās drošības jostas un polsterēti galvas balsti ir pieejami katram sēdeklim.

 

Rakstu iesaka:

Avots: opel.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment