Outlet veikalu ciemats Piņķos nodots ekspluatācijā – lūk kādas cenas tas sola pircējiem

Pēc ilgas gaidīšanas Latvijā ekspluatācijā nodots,  Latvijā jau par slavenu kļuvušais, outlet ciematu “Via Jurmala Outlet Village”.

Kā informēja projektu direktore Gita Bute, šobrīd gan nolēdzies tikai  pirmais objekta būvniecības posms, kura kopējā platība ir 13,5 tūkstoši kvadrātmetru. Šajā posmā plānots prezentēt aptuveni 100 modes zīmolus, vairākas kafejnīcas un restorānus, kā arī bērnu pilsētiņu.

“Via Jurmala Outlet Village” būs Baltijā pirmais šāda unikāla formāta, modes zīmolu outlet ciemats zem klajas debess.

 

Autleta ciemats ir vispārēji atzīts mazumtirdzniecības centra formāts, kas specializējas zīmolu apģērbu, apavu un aksesuāru pārdošanā ar ievērojamām atlaidēm.

Šādos centros parasti tiek pārdotas iepriekšējās sezonas preču paliekas un kolekcijas, kas īpaši pielāgotas autleta tirdzniecībai. Minimālā atlaide šādos centros ir 30%, bet var sasniegt 50% un pat 70%, salīdzinot ar parastajiem veikaliem.

 

Lasi arī: Tiek pieļauts, ka ārkārtējā situācija Latvijā varētu tikt saglabāta

 

“VIA JURMALA Outlet Village” atlaižu veikalu komplekss jeb “outlet” tiek būvēts uz šosejas starp Rīgu un Jūrmalu, Pinķu apkārtnē. Tā platība pirmajā posmā ir 15 tūkstoši m². 2020.gadā tiks atvērti aptuveni 70 veikali, vairākas kafejnīcas un restorāni, kā arī bērnu pilsētiņa.

Eiropas līmeņa iepirkšanās un atpūtas vieta starp Rīgu un Jūrmalu, kas vietējos iedzīvotājus un ārvalstu viesus sagaidīs ar plašu pērno sezonu un īpaši outlet konceptam izstrādātu kolekciju modes apģērbiem, apaviem un aksesuāriem.

Lasi arī: Sieviete atdeva 3-gadīgo dēlu adopcijai. Pēc 7 gadiem viņa uzzināja neticamus jaunumus

Visa gada garumā pasaulē populāru un iecienītu zīmolu produkciju būs iespējams iegādāties par 30% līdz 70% zemākām cenām.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment