Kā novērst apģērba nepatīkamo aromātu bez tā mazgāšanas?

underarm-sweat-750x400

Nereti laiks skrien tik ātri, un ir tik daudz darāmā, ka aizmirstam izmazgāt apģērbu, kas mums ir steidzami vajadzīgs, taču tas ir sasmacis vai smakojošs. Ko darīt?

Ja arī tu esi no tiem steidzīgajiem, kuriem visu vajag tūlīt un tagad, tad tev noteikti noderēs šie padomi gadījumā, ja esi aizmirsis izmazgāt kādu apģērba gabalu, kas tev ir steidzami nepieciešams. Mēs esam apkopojuši 5 padomu sarakstu, kas tev palīdzēs likvidēt nepatīkamo apģērbu aromātu. Diemžēl traipiem gan tie nelīdzēs.

Lasi vēl: 10 vīriešu ģērbšanās kļūdas, kuras atbaida sievietes – #3 it īpaši!

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt noderīgus padomus, kā likvidēt apģērba nepatīkamo aromātu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    bla kas tas par stulbumu loxi

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment