Malto gaļu liekam atsevišķā, labi uzkarsētā pannā. Neliec kopā ar sīpoliem, bet vēlreiz uzsveru – astevišķā pannā! Pastāvīgi apmaisām malto gaļu ar lāpstiņu, lai nepaliek lieli kunkuļi. Cepam uz vidēji lielas uguns apmēram 5 minūtes, līdz visa sula ir iztvaikojusi un maltā gaļa kļūst pelēcīga.
Pēc tam pannā ar malto gaļu ielejam 1 ēdamkaroti augu eļļas, nedaudz samazinām liesmu un cepam malto gaļu vēl 7-8 minūtes, kamēr tā kļūst zeltaini brūna un izdala patīkamu ceptas gaļas aromātu. Cepšanas laikā maltajai gaļai nedrīkst pievienot sāli un piparus.
Apvienojam gatavo malto gaļu un apceptos sīpolus. Pievienojam sāli un piparus, samaisām un ļaujam nedaudz ievilkties. Katliņā uzvārām ūdeni, pievienojam šķipsniņu sāls. Ieberam makaronus verdošā ūdenī un vārām apmēram 10 minūtes, līdz tie ir mīksti.
Kā izvēlēties vietu orhidejai – eksperta padomi, kas saglabās jūsu ziedus
Lasi vēl: Sinoptiķi izsaka neiepriecinošu prognozi par nākamās nedēļas laikapstākļiem
Novārītos makaronus liekam caurdurī, lai notecinātu visu ūdeni, tad liekam atpakaļ katliņā. Pievienojam makaroniem 25 gramus sviesta. Apmaisām.
Katlā esošajiem makaroniem pievienojam malto gaļu un sīpolus. Visu labi samaisām. Liekam uz šķīvja makaronus flotes gaumē un pasniedzam galdā. Šie ir paši garšīgākie un sātīgākie makaroni pasaulē! Labu apetīti!
Sastāvdaļas:
225 grami makaronu;
275 grami liellopu gaļas;
175 grami sīpolu;
50 grami sviesta;
3 ēdamkarotes augu eļļas;
Sāls – pēc garšas
Malti melnie pipari – pēc garšas
Ūdens – 1,25 litri.
Ja tev noderēja šī lieliskā recepte, atzīmē to ar “patīk” un dalies sociālajos tīklos. Būsim gandarīti arī par taviem komentāriem!