Par viņu ņirgājās, prasot, kā viņa, būdama resna, tika pie simpātiska vīrieša. Viņa atbildēja ŠO un visiem mutes bija ciet!

“Man kādu reizi kāds cilvēks uzdrīkstējās pajautāt, kā tad nu es esmu savervējusi tik izskatīgu vīrieti. Es saku godīgi – biju šokēta,” tā savu stāstu aizsāka Dženna. “Nepārliecinātība pašai par savu ķermeni man sākās jau tad, kad es apprecēju “misteru sešpaku”. Kā tik apaļīga meitene vispār ir pelnījusi ko tādu? Es uzskatīju, ka neesmu pelnījusi savu vīru, jo neesmu tieva, vienkārši viņam nederu.” “Taču šis cilvēks iemīlēja katru manu grumbiņu, katru tauku krociņu, katru nepilnību. Pēdējo 10 gadu laikā viņš man vienmēr ir teicis, cik es esmu ideāla, lai gan mana iekšējā balss man teica pavisam ko citu.”

“Jā, manas kājas trinas viena pret otru, man ir lielas rokas, dibens vēl milzīgāks, taču tie ir tikai sīkumi, kas netraucē viņam mani mīlēt. Es izvēlējos vīrieti, kas spēs ar to visu tikt galā.”

Dženna apgalvo, ka ļoti bieži vēlas izdzēst bildes, kur skaidri redzami viņas liekie kilogrami, taču vīrs vienmēr viņu apstādina. Viņa septiņus gadus baidījās vilkt šortus, jo kāds nosauca viņu par resnu.

“Esmu visu dzīvi cīnījusies par to, lai iemīlētu sevi un savu ķermeni. Tas sākās vēl jaunībā, kad biju vieglatlēte. Šķiet, ka pilnīgi visas sievietes dziļi sirdī pārdzīvo par to, ka viņas nav ideālas,” stāsta Dženna.

Sieviete vēlas pateikt visiem saviem heiteriem, ka viņa ir kaut kas daudz vairāk nekā tikai ķermenis. Viņas vīrs to ļoti labi saprot, jo īsta mīlestība neievēro apģērba izmērus. Tieši Drjū iemācīja viņai mīlēt sevi tādu, kāda viņa ir, kā arī paaugstināt savu pašvērtējumu. Dženna apstiprina, ka vīra palīdzība dod ļoti daudz, taču ir jāspēj atrast spēkus arī sevī. Viņai ļoti palīdzēja tas, ka Drjū bija redzējis viņu pašos intīmākajos brīžos: vecajās drēbēs vai tad, kad viņa pāris dienas nebija mazgājusies. Viņš tik un tā nemīl viņu mazāk.

“Ir ļoti svarīgi pašai sevi iemīlēt. Es uzskatu, ka paļaušanās uz citu cilvēku sevis pieņemšanā, ir ļoti bīstama. Tieši tādēļ es pati mācos sevi mīlēt un iesaku to darīt arī citiem!” tā mums ieteica Dženna.

Džennas vīrs nostājās sievas pusē, sakot, ka drīzāk tieši viņam ir tik ļoti paveicies sastapt savā dzīvē tik fantastisku sievieti.

Lasi vēl: “Tu esi kļuvusi neglīta…” – vīrs teica sievai, kad bija nolēmis aiziet. Sieva atbildēja ŠO.

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment