Par viņu smējās viss ciems, jo viņš 40 dienas raka ūdens aku; Tagad visi klusē un ir pateicīgi

Tanje ir nabadzīgs strādnieks, viņš nevarēja pamest darbu, lai izraktu aku, tādēļ viņš cēlās agri no rīta, lai četras stundas pirms došanās darba gaitās raktu, kā arī pēc pārnākšanas mājās viņš turpināja iesākto darbu, veltot tam vēl divas stundas. Rakšanas vietu viņš izvēlējās intuīcijas vadīts.

“Es dedzīgi lūdzu dieva palīdzību, pirms uzsāku rakt,” Tanje paskaidro. “Es esmu bezgala pateicīgs, ka manas pūles tika atalgotas.”

1 - kopija1

Visi Maharastras ciema iedzīvotāji, tai skaitā viņa sieva, domāja, ka vīrietis ir sajucis prātā, jo viņam trūka zināšanu par aku rakšanu. Tanje tika publiski apsmiets, ņemot vērā, ka jaunās akas rakšanas laikā izžuva vēl trīs citas.

“Draugi un ģimene mani izsmēja, bet es virzījos uz savu mērķi,” Tanje pastāsta The Press Trust of India.

Tanje 40 dienas pavadīja rokot aku, katru dienu tam veltot sešas stundas, līdz viņam izdevās atrast ūdeni.

Pēc The Guardian rīcībā esošās informācijas, Indijā katru gadu no sausuma cieš 330 miljoni cilvēku. Dažu ciemu iedzīvotājiem nākas iztikt ar normālam cilvēkam nepietiekamu ūdens daudzumu.

Par laimi, tagad ciems, kurā dzīvo Tanje nav viens no tiem. Tiklīdz viņš uzgāja ūdeni, ikviens tika aicināts padzerties no šīs akas, par spīti tam, ka daudzi par vīrieti smējās.

Arī Tanje sieva rūgti nožēlo, ka šaubījusies par vīra pūlēm.

“Es viņam necik nepalīdzēju, līdz tika uziets ūdens. Tagad visi ģimenes locekļi, izņemot divus mazos bērnus, palīdz viņam padziļināt un paplašināt aku,” pastāsta Tanje sieva.

Avots: huffingtonpost.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment