Nebaidies no pulksten pussešiem jeb paradumi, kas būtu jāievēro ikvienam vīrietim

erectiledysfunction

1. Vispārējā veselības stāvokļa regulāra diagnostika un dzīvesveida pielāgošana atbilstoši veselības stāvoklim

Dodies reizi gadā (ja esi zem 50) vai 2 reizes gadā (pēc 50) pie ģimenes ārsta uz vispārējo veselības pārbaudi arī tad, ja nekas nesāp. Ģimenes ārsts vajadzības gadījumā tev sniegs norādījumus par nepieciešamu dzīvesveida maiņu vai nozīmēs pie speciālista veselības problēmu gadījumā. Attiecīgi pielāgo savu dzīvesveidu savam veselības stāvoklim.

Piemēram, ja tev ir palielināts ķermeņa svars, tad nodarbojies ar fiziskām aktivitātēm, kas ir piemērotas tavai fiziskajai sagatavotībai un vecumam un atsakies no trekniem pārtikas produktiem. Lai neapgrūtinātu testosterona izstrādi organismā, cigarešu un alkohola lietošanu samazini līdz minimumam.

2. Samazini stresa ietekmi uz organismu

Ja tavā dzīvē ir daudz stresa, kas jau traucē tavam miegam vai vielmaiņai, tad pamēģini akupunktūru vai relaksējošās masāžas. Tas palīdzēs atbrīvot saspringušos muskuļus un spriedzi nervaudos.

Lasi vēl: 5 izplatītākie mīti par prostatas vēzi – jāizlasa ikvienam vīrietim!

3. Rūpējies par asinsriti, piedomājot pie uztura

Nereti erektīlā disfunkcija ir signāls par asinsrites problēmām. Seko līdzi savam uzturam – īpaši uzņemtajam holesterīna daudzumam, kas tiešā veidā ietekmē asinsriti. Tāpat parūpējies, lai tu ēstu sabalansēti, kā arī būs jādažādo ēdienkarte, lai tavs ķermenis uzņemtu pietiekami daudz vitamīnu un minerālvielu (īpaši cinku).

4. Nebaidies no urologa apmeklējuma un medikamentiem

Ja viss iepriekš minētais tavam gadījumam nepalīdz, tad nebaidies savu problēmu pārrunāt ar urologu. Tava vizīte un iespējamā medikamentu iesasite nenozīmē, ka tu esi impotents. Mūsu ķermenī laika gaitā šis tas var “noiet greizi” dažādu ārējo faktoru dēļ, un ārsts vienkārši palīdzēs tavam ķermenim salikt visu pa plauktiņiem.

Avots: rd.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien: https://goo.gl/YAez31</cite>

    Saki “JĀ” LottoLucker Jaungada piedāvājumam.
    Iegādājies savas pirmās loterijas biļetes šonedēļ un saņem papildus biļetes ieguldītās summas apmērā! Šis un katrs nākošais pirkums tevi tuvina pastāvīgā klienta 12% atlaidei. Līdz par 150 reižu mazāki tēriņi par biļetēm, bet vinnests 5000% biežāk.

Leave a Comment