“Pārāk piedzērusies, lai man rūpētu” – meitene nogalina draudzenes stulbības dēļ!

14

Šī ir Keila Mendoza, kura tika sodīta par divām slepkavībām, kad viņa brauca ar mašīnu pretējā satiksmes plūsmas virzienā pa Floridas lielceļu.

Pirms negadījuma viņa vietnē Twitter  bija ierakstījusi: “pārāk piedzērusies, lai man rūpētu”. (“2 drunk 2 care”).

Viņa ierakstīja šo ziņu trīs stundas pirms notika negadījums – norādot, ka viņa pēc ieraksta veikšanas un negadījuma ir iedzērusi vēl vairāk alkoholisko dzērienu nekā sākotnēji, kad sēdās pie stūres.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kas notika tālāk!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Raimonds</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 godīgu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu. Es tagad skatos pēc papildus ienākumiem, kas gūstami internetā – visādas akcijas no ražotājiem feisbukā, loterijās. Pēdējais hīts, ko esmu atradis uzspēlēt loteriju. Ja iesi caur šo saiti, dabūsi biļeti bez maksas (un es arī vienu tādu pašu) – kopā mēs , iespējams, ko vinnēsim – Rietumeiropā vai Amerikā, atšķirībā no Latvijas (atceramies neseno gadījumu, kas guvis plašu rezonansi sabiedrībā), izmaksas ir reālas.
    Protams, ka loterijas organizētājiem tas ir peļņu nesošs bizness. Naudu viņi saņem no spēlētājiem. Viss ir precīzi statistiski izrēķināts. Bet šeit ir iespēja viņu formulai likt vienu citu – spēlētāji apvienojas lielās grupās. Laimests katram atsevišķi nebūs miljonos, pat ne desmitos tūkstošu, bet, ja var , nopērkot 5-6-10 biļetes izcelt vairākus tūkstošus, tad tu jau esi plusā. Atgādināšu, ka ne katrā darba vietā tu, ja vien neesi partijām pietuvināts ierēdnis, valsts uzņēmuma padomē vai ar karjeru un brīvību riskējošs pateicību saņēmējs, tu vari saņemt vairākus tūkstošus mēnesī. Sevišķi, ja viss, kas jādara, ir pāris reizes mēnesī pa vakariem jāpasēž pie datora, izvēloties kombinācijas, uz kurām likt. Reģistrējies šeit, izvēlies biļetei numurus un piedalies spēlē pats, vai uzgaidi, lai tev atzvana brokeris un pasaki viņam, lai iekļauj tevi Raimonda sindikātā – tad kopā ar mani būsi uzvarētāju grupā.
    Dalībai spēlētāju grupā var reģistrēties šeit: http://ej.uz/777dzekpots

Leave a Comment