Parasta švamme, bet tik daudz pielietojuma – lieku to ledusskapī un bēdu nezinu. Ķīniešu viltība

 

Kad atgriezos mājās pēc Ķīnas ceļojuma, mana vecmāmiņa sāka domāt, ka esmu zaudējusi prātu.

Īpaši pēc tam, kad viņa atvēra manu ledusskapi, lai pārbaudītu noteiktu pārtikas produktu derīguma termiņus saldētavā, un atrada tur švammi. Viņa man rakstīja, ka esmu galīgi traka kļuvusi, jo pirms nākamā brauciena esmu ielikusi saldētavā švammi.

Bet fakts ir tāds, ka es to darīju ar nolūku, jo saldēta švamme ir daudzfunkcionāls rīks, ko izmanto parastās ķīniešu ģimenes.

Parasta mājsaimniecībā izmantojama švamme no saldētavas aizstāj pelmeņus un klimpas … Protams, tas ir joks! Viņu nevar ēst! Kad ir sasitumi, jums nebūs jāizmanto saldēti pārtikas produkti. Pietiek sūkli nedaudz samitrināt, ielikt maisiņā un sasaldēt. To var izmantot daudzas reizes, tas ir ērti un tas saglabā aukstumu daudz ilgāk.

Ja jūsu ledusskapī augļi un dārzeņi bieži pūst, tad sūklis atrisinās šo problēmu. Tas viņiem palīdzēs ilgāk būt svaigiem. Vienkārši ielieciet to tur, kur ir augļi un dārzeņi, kā arī zaļumi.

Švamme vienkārši sāks absorbēt lieko mitrumu, kā rezultātā produkti mazāk bojāsies. Jums vienkārši nepieciešams to labi izspiest reizi pāris dienās. Vēl švamme var palīdzēt noņemt nepatīkamās smakas ledusskapī. Tā jāsamitrina šķīdumā: 2/3 ūdens + 1/3 soda. Pēc tam izspiediet un nolieciet uz ledusskapja plaukta.

Arī interesanti: Kad draudzenes uzzināja, kādam nolūkam pērku iepakojumiem skūšanās putas, tagad dara to pašu

Bet, ja jums ir nepieciešams atbrīvoties no noturīgas smakas, izgrieziet sūklī caurumu un ievietojiet tajā aktīvās ogles tabletes, laiku pa laikam tās nomainot.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment