Pārklāj acis ar alumīnija foliju, šo triku atkārtosi ne reizi vien

Pēc tam izņemiet foliju un pārklājiet ar to abas acis, lai tā pilnībā pārklātu apakšējo plakstiņu. No folija var viegli izveidot sava veida acu plāksterus jeb pačus. Folija zem acīm jātur vismaz 15 minūtes.

Šajā laikā folija sasilst. Ja šī metode jums šķita dīvaina, neuztraucieties, jūs neesat viens. Es arī iepriekš nebiju dzirdējis par šāda veida lietām. Bet rezultāts ir satriecošs!

Lasi arī: Raimonds Pauls atklājis ko tagad vēlas darīt pēc sievas došanās mūžībā

Lasi arī: Karjerā – naudai vairs nebūs vietas tavā makā! Tiek nosaukts laimīgais, kura dzīvi apgriezīs par 180° – līdz 27. augustam

 

Āda zem acīm ir ļoti maiga, tāpēc atbrīvoties no grumbām plakstiņu kaktiņos bieži vien ir ļoti grūti. Pirmkārt, jums ir nepieciešama pienācīga aprūpe. Ir atļauta viegla pirkstu masāža. Ir lieliski izmantot kokosriekstu vai olīveļļu. Tās satur derīgas vielas, kas stiprina ādu un veicina tās atjaunošanos.

Ir daudz mājās gatavotu sejas masku, kas cīnās ar grumbām un pietūkumu. Piemēram, neapstrādātus kartupeļus varat sarīvēt uz smalkas rīves un pievienot tam nedaudz bieza krējuma. Ar iegūto masu uzklājiet zonu ap acīm vai visu seju. Pēc tam pēc 15 minūtēm noskalojiet ar siltu ūdeni.

Atcerieties, ka jūsu izskats lielā mērā ir atkarīgs no jūsu dzīvesveida. Veselīgs miegs, uzturs, ūdens bilances uzturēšana – tas viss ietekmē ādas stāvokli un pirmo grumbu parādīšanos.

Arī interesanti: Šīs 33 super idejas padarīs jūsu mājas uzkopšanu par bērnu spēli. Nr.12 – vienkārši brīnums!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment