6 pārtikas produkti, kas “nogalina” seksuālo dziņu – par #5 neviens neiedomājas!

Are-Some-Foods-Killing-Your-Sex-Drive-770x402

Parasti visi pievērš uzmanību tam, kā uzlabot dzimumtieksmi, bet pārāk maz tiek runāts par pārtikas produktiem, kas to samazina.

Šie produkti izjauc seksa hormonu līdzsvaru organismā un var pat ietekmēt citas fizioloģiskās funkcijas, izraisot asinsspiediena paaugstināšanos un tādējādi neļaujot pilnībā izbaudīt seksuālo pieredzi. Ja “vajadzīgā noskaņojuma” iegūšana sagādā problēmas, atsakies no šiem produktiem.

1. Ūdens plastmasas pudelēs

Bisfenols A (BPA), kas ir plastmasas pudeļu sastāvā, var radīt postošas sekas tavai dzimumdzīvei, tev par to nemaz nenojaušot. Pētnieki ir atklājuši, ka pārāk liela bisfenola A koncentrācija urīnā var samazināt dzimumtieksmi, radīt erekcijas un ejakulācijas problēmas, kā arī pasliktināt vispārējo apmierinātību ar dzimumdzīvi.

Vēl kādā pētījumā sešu nedēļu ilgu testu rezultātā tika noskaidrots, ka paaugstināta bisfenola A koncentrācija samazina Leydig šūnu skaitu (šūnas, kas atbild par testosterona ražošanu), kā rezultātā ievērojami samazinās testosterona līmenis.

Lasi vēl: 5 mīti par seksu, ko visi uzskata par patiesību – īpaši #4!

Lai uzzinātu pārējos piecus produktus, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Tava Veiksme tevi gaida šeit: https://goo.gl/V9tJmz</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc un laimē savu Džekpotu!
    Starp citu – katra līdz marta beigām iegādātā Sindikāta pakete ir arī tava biļete papildus izlozei, kuras balvu fondā ne tikai trīs dizaina un tehnikas meistardarbi Apple MacBookP ro, bet arī pilnīgi jauns, jaudas un skaistuma pilnības iemiesojums BMW X6.

  • <cite class="fn">Kurš teica, ka nevar aizsniegties līdz zvaigznēm? Ieskaties: https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Drīz jau Valentīndiena. Vai tev ir sava Otrā Pusīte? Tāda, kādu gribi, nevis, kāda gadījās?
    Tagad vieglāk kā jebkad agrāk – visādi tinderi, seksdraugi, gribu un otras puses nu jau ir pagātne. Par naftalīna aroma piesūkušos oho nemaz nerunājot. Laikā, kad virtuālās pasaules pieejamības dēļ nepamanām tos, kas tepat blakus, varbūt blakusmājā, vai pat tavā kāpņutelpā.
    Ienāc, novērtē un jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā!

Leave a Comment