Pasakaini salāti ar ceptu vistas krūtiņu: sanāk tik garšīgi, ka visi prasa recepti. Pamēģini arī tu!

 

Šie salāti ir tik garšīgi, ka patiks visiem. Es tos gatavoju gan svētku reizēm, gan ikdienas maltītēm, jo ​​tie ir ne tikai garšīgi, bet arī viegli pagatavojami.

 

Šajā receptē pamata sastāvdaļa ir vistas krūtiņa. Vistas krūtiņa pati par sevi ir maiga un viegla, kas ļauj tai viegli uzņemt dažādas garšvielas, marinādes un mērcītes. Tas nozīmē, ka to var pielāgot dažādām garšām, kas piemērotas konkrētajam salātam.

Tā ir sulīga un mīksta, īpaši, ja tā ir pareizi pagatavota. Šī tekstūra labi kontrastē ar kraukšķīgiem salātu lapām un citām dārzeņu sastāvdaļām, radot interesantu un baudāmu ēdiena pieredzi.

Lasi arī: Ātra personības analīze: ko jūsu sejas forma liecina par jūsu personību

Plus vistas krūtiņa ir lielisks liesās olbaltumvielu avots, kas ir būtiski veselīgam uzturam. Tā satur zemu tauku daudzumu un daudz vitamīnu un minerālvielu, piemēram, B vitamīnus un dzelzi. Tas padara salātus ne tikai garšīgus, bet arī uzturvērtīgi bagātus.

Rauga mīklas pīrāgs “Kartupeļu sapnis” neticami gardu pildījumu; Nemaz negribas vairs taisīt citādāk

Lūk, recepte (precīzas sastāvdaļas raksta beigās)

 

Pagatavošanas gaita:

Vistas krūtiņu sagriežam kubiņos vai sloksnītēs. Uzkarsētā pannā ielejam nedaudz augu eļļas un pievienojam vistas krūtiņu.

Tiklīdz vistas gabaliņi kļūst balti un izdalās sula, pievienojam ½ tējkarotes sāls un melnos piparus. Cepam zem vāka, līdz šķidrums ir iztvaikojis. Pēc tam noņemam vāku un cepam, kamēr gaļa iegūst zeltaini brūnu garoziņu. Noņemam no uguns un ļaujam atdzist.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment