Pašmasāža, kas palīdzēs atbrīvoties no iesnām un gļotām deguna blakusdobumos!

Jau senos laikos austrumu ārsti zināja, ka cilvēka ķermenī ir atsevišķi punkti, kas saistīti ar ķermeņa iekšējiem orgāniem un sistēmām – tā radās šo punktu masāžas tehnikas, kuras mūsdienās varam veikt mēs paši! Aizmirsti par aizliktu degunu!

Ja arī jums ir apnicis sadzīvot ar aizliktu degunu, vai nu tas būtu iesnu vai nu aizliktu deguna blakusdobumu dēļ, pamēģiniet šo pašmasāžas metodi! Uz ādas ir dažādi punkti, kuri ir saistīti ar iekšējiem orgāniem un interesanti ir tas, ka ne vienmēr šiem punktiem ir jāatrodas orgānu tuvumā. Masējot šos punktus jūs varat labvēlīgi ietekmēt konkrēto orgānu veselību un to darbību.

Deguna gadījumā, lielākā daļa masāžas punktu atrodas uz galvas, taču ne visi. Zemāk attēlā redzēsiet nelielu shēmu, kas atklās šos masāžas punktus, kurus masējot, jūs palīdzēsiet savam organismam cīnīties ar iesnām un aizliktiem deguna blakusdobumiem!

Apļveida kustībām (10x) pamasējiet ikvienu no attēlā norādītajiem punktiem, sākot no augstākā punkta. Tos masāžas punktus, kuri atrodas uz sejas, masējiet guļus pozā, pārējos varat masēt atrodoties sēdus vai stāvus.

Brīdinām! Neveiciet šo masāžu, ja jums ir paaugstināta temperatūra vai arī, ja kāds no masāžas punktiem izsauc nepatīkamas sajūtas, tad tā attiecīgā punkta masāžu izlaidiet.

Lasi vēl: Tabu tēma: kāpēc vīriešiem vajadzētu ļauties prostatas masāžai guļamistabā?

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment