Pat veca vanna kļūs sniega balta: lai atbrīvotos no dzeltējuma un rūsas, palīdzēs pavisam lēti līdzekļi

Kā attīrīt vannu no dzeltēšanas ar improvizētiem līdzekļiem

Soda un etiķis. Samitriniet vannu, uzklājiet soda kārtu uz problemātiskajām vietām, atstājiet līdzekli iedarboties 20 minūtes. Tad uz sodas uzlejiet etiķi un pagaidiet vēl 30 minūtes, pēc tam noskalojiet ar ūdeni.

Etiķis. Ar etiķi samitriniet tīras drānas gabaliņu un uzklājiet uz netīrajām vietām, kur ir rūsas vai kaļķakmens. Pagaidiet pusstundu, noņemiet drānu, notīriet apstrādāto vietu ar sūkli un noskalojiet ar ūdeni.

Citrona sula un sāls. Samaisiet svaigi izspiestu citrona sulu ar sāli, lai izveidotu pastu. Uzklājiet šo pastu uz rūsas traipiem un atstājiet uz aptuveni 30 minūtēm. Izmantojiet birsti vai sūkli, lai viegli noberzētu traipu. Noskalojiet ar ūdeni.

Citronskābe. Atšķaidiet citronskābes iepakojumu ūdenī un ar šķīdumu apstrādājiet visu vannas virsmu. Pagaidiet vienu vai divas stundas un rūpīgi noskalojiet līdzekli ar ūdeni. Ja nav citronskābes, varat pagatavot šķīdumu ar etiķi.

Aunam papildus darbs, bet Svariem – lieli panākumi; Globas dienas prognoze 26. augustam visām zīmēm

Mājsaimniecības ziepes. Lai pagatavotu mazgāšanas līdzekli, sarīvējiet pusi gabaliņa veļas ziepju, pievienojiet divas ēdamkarotes cepamās sodas un glāzi ūdens. Maisījumu labi samaisa un ar to apstrādā vannu. Pagaidiet 30 minūtes, lai mazgāšanas līdzeklis iedarbojas, pēc tam izskalojiet vannu ar ūdeni.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Pēc rūsas noņemšanas, lai novērstu atkārtotu rūsas veidošanos, ieteicams turpmāk vannu regulāri tīrīt un uzturēt sausu pēc lietošanas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment