Pauls ir dusmīgs par šo visatļautību: tā mums dārgi maksās

Ar skaļiem vārdiem izcēlās Latvijā un arī pasaulē iemīļotais komponists maestro Raimonds Pauls. Viņa teiktajam piekrīt daudzi, un komponista izteiktā doma izraisījusi daudz diskusiju sabiedrībā.

R. Pauls intervijā žurnālista Armanda Tripāna raidījumā “Rezervēts” pauda sašutumu par disciplīnas zudumu mūsdienu paaudzē.

Kādā intervijā Pauls teicis, ka sabiedrība mūsdienās zaudē disciplīnu.

LASI VĒL: Mērsragā notikusi briesmīga slepkavība

Disciplīnu skolās, disciplīnu vispār. Darbā. Bez tā mēs dzīvē neko nesasniegsim, par to daudz jādomā, domāju, ka visatļautība maksās dārgi. Viņa jau tagad dārgi maksā, ”stāstija Pauls.

Maestro minēja, ka arī mēģinājumos novērojis disciplīnas trūkumu. 

Tomēr tas vēl nav viss! Tālāk Maestro izsakās vēl skarbāk!

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">garamejot</cite>

    bērzu putru es tā uzvarītu, kad pietiktu visam gadam, bet ja būtu “ļoti garšīga”, es domāju visai atlikušai dzīvei. Un nevajag te skaļi klaigāt ar saviem psihologiem un pārējam amerikānisakjiem jaunumiem, kas iesūknējušies mūsu dzīvē līdz kaulu smadzenēm. Tāpēc visiem, ir viss pie kājas, sākas totālais bardaks. Es pat nebrīnīšos ja pēc kāda laika atdzims fašisms. Malacis Raimonds.

  • <cite class="fn">Anastasija Adlere</cite>

    Viss, kas tagad notiek visās sabiedrībās Eiropā un Amerikā, ir jau sen aprakstīts Svētajos Rakstos. Tur ir arī pateikts kādas būs sekas. Ja bērnam jau no mazotnes, te es domāju jau kopš dzimšanas, rāda un māca , ka viņš ir karalis , tad vēlāk viņš izmantos eitanāziju, lai no tādiem vecākiem atbrīvotos. Ja autobusā vecmāmiņa stāv kājās un mazais 5 gadīgais bērniņš sēž, tad nav ko mums gaidīt Dieva baušļu izpildi- godā savu tēvu un māti , lai TEV labi klātos un TU ilgi dzīvotu uz šīs zemes. Kultūrās kur vecāku godināšana ir pašsaprotama lieta, ģimenes neizjūk un cilvēki dzīvo ilgi. Arī demogrāfijas problēmu nav. Tur vīrieši valda, gādā par ģimeni un sievām nav jāiemet mazi zīdaiņi bērnu novietnēs un jāskrien uz darbu. Mēs jau tagad redzam sekas, bet kad šī paaudze , kura augusi zem galda telefonos, izaugs, veciem cilvēkiem sabiedrobā vietas nebūs. Tā ka domājiet paši. Un kur tad vēl tā jaukā dzimumu maiņas ideja…

  • […] Pauls ir dusmīgs par šo visatļautību: tā mums dārgi maksās […]

  • <cite class="fn">Astra</cite>

    Es pilnīgi uz simts piekrītu marstro teiktajam, nav audzinātības , izlaisti, bezatbildība to var novērot katru dienu visur , īpaši transportā sēžot invalīdu vietā . Vecāki cilvēki stāv tur pat blakus , viņiem ne silts , ne auksts , bezkaunības kalngals netiek audzināti pirmkārt jau mājās , ne skolās

  • <cite class="fn">Sana</cite>

    Nesaprotu, kāpēc vārds audzināt šodienas vecākos uzreiz asociējas ar sišanu? Neredzu šeit nekādo vienādu. Ar bērnu ir daudz jārunā un jāstrādā, ļoti vienkārši – iemāci savam bērnam mācīties un ierādi kā jāuzvedas sabiedrībā. Esi piemērs. Es vēl uzskatu, ka arī darbs ir nepieciešams un vēlams “garlaicīgs” , tas nostiprina pacietību.

  • <cite class="fn">Biruta</cite>

    Pērt jau nevajag bērnu,bet audzināt ar mīlestību ,noslogot ar pienākumiem,kādu piemērotu darbiņu un ar mīlestību ieaudzināt atbildību!!!!Tāda bija mana metode un pat viena audzinot ,dēls izaudzis par strādīgu un atbildīgu cilvēku!

Leave a Comment